Quantcast

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το αντίο του καλλιτεχνικού κόσμου στη σπουδαία ηθοποιό

Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά με συγκινητικά μηνύματα την ηθοποιό Άννα Παναγιωτοπούλου.

Ο θάνατος της εμβληματικής ηθοποιού, Άννας Παναγιωτοπούλου έχει σκορπίσει τη θλίψη, τόσο στους θαυμαστές της όσο και στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Μάλιστα, πολλοί ηθοποίοι που συνεργάστηκαν μαζί της, έσπευσαν να στείλουν το δικό τους αντίο από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, έγραψε στο λογαριασμό του στο instagram:

«Αντίο ΑΝΝΑ….Σπουδαία κυρια του θεατρου μας…Αννα του Ελεύθερου θεάτρου που άλλαξε την επιθεώρηση και την ματιά μας.. Αννα της Ελεύθερης Σκηνής και των σπουδαίων ρόλων.. Αννα της ανεπανάληπτης Μαντάμ Σουσούς όπου είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί της.. Αννα των τριών Χαρίτων που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ..Καλό ταξίδι.. Σ ευχαριστούμε για όσα πρόσφερες στο Θέατρο και στο κοινό μας».

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα έγραψε και ο ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου, με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook. Ακολουθεί η ανάρτησή του:

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε την ηθοποιό και ο Χάρης Γρηγορόπουλος, αναρτώντας μία φωτογραφία από την κωμική ταινία «Το Κλάμα Βγήκε απ’ τον Παράδεισο», όπου υποδυόταν τον γιο της “Λαυρεντίας Μπισμπίκη”.

«ΑΝΤΙΟ ΑΝΝΑ. Υπήρξες σπουδαία! Καλό ταξίδι προς το φως!», έγραψε.

Η Μαρία Λεκάκη αποχαιρέτισε τη σπουδαία ηθοποιό δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από την ταινία «Το Κλάμα Βγήκε απ’ τον Παράδεισο», όπου είχαν συμπρωταγωνιστήσει, γράφοντας «Άννα μας σ’ ευχαριστούμε».

«Άλλη μια ελεύθερη ψυχή πέταξε ψηλά» έγραψε με τη σειρά της η Ελένη Ράντου, δημοσιεύοντας την είδηση θανάτου της αξέχαστης Άννας Παναγιωτοπουλού.

«Άλλη μια ελεύθερη ψυχή πέταξε ψηλά.

Φτου ξελευτεριά.

Καλό σου ταξίδι Άννα»

Η Μαρία Καβογιάννη αποχαιρέτισε την Άννα Παναγιωτοπούλου με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, ενώ έστειλε το δικό της συγκινητικό αντίο γράφοντας:

«Άννα μου, δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης, γιατί αναστηθήκαμε όλοι μέσα από τους ρόλους σου,το ταλέντο σου και την γενναιοδωρία σου. Δεν θα ξεχάσω πόσο με στήριξες. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα».

Με παρόμοιο τρόπο αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου και ο Θανάσης Ευθυμιάδης. Με μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του MEGA, που τραβήχτηκε 29 χρόνια πριν, ο ηθοποιός είπε το δικό του αντίο γράφοντας:

«Ακριβώς 29 χρόνια πριν, τον Μάιο τού 1995, είχαμε κάνει το πρώτο μας γύρισμα για το Ντόλτσε Βίτα.. Σ' ευχαριστώ από καρδιάς. Καλό σου ταξίδι».