Quantcast

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Την τελευταία του πνοή άφησε  ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος νοσηλευόταν στο “Αττικόν”.

Ο  βουλευτής της ΝΔ και γνωστός μετεωρολόγος είχε μιλήσει για την σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του κι είχε εκφράσει παράπονα για τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν στο νοσοκομείο.

O Γιάννης Καλλιάνος χθες έκανε αναφορά στην περιπέτεια υγείας του πατέρα του καταγγέλοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, παρακαλούσαν τους γιατρούς να γίνει εισαγωγή του πατέρα του σε ΜΑΦ. 

Για την καταγγελία του βουλευτή εξέδωσε ανακοίνωση το νοσοκομείο «Αττικόν» ενώ σχετική ανάρτηση έκανε και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. 

Γιάννης Καλλιάνος: «Το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μιλώντας στο MEGA χθες ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είδα την ανακοίνωση του νοσοκομείο «Αττικόν», εύχομαι εάν έχει παιδιά ο κ. Αποστολόπουλος που το υπογράφει, και ο κάθε γιατρός αυτού του νοσοκομείου, να μην τον δουν ποτέ τα παιδιά του όπως είδα εγώ τον πατέρα μου. Μετά από τρεις μέρες νοσηλείας έγινε η εγχείρηση και του ακρωτηρίασαν το δάχτυλο. Μετά από 3-4 μέρες ξεκίνησε η δύσπνοια. Στην κλινική μας έλεγαν πως πάνε όλα τέλεια αλλά εμείς ανησυχούσαμε. Όλοι μου έλεγαν ‘’σκίζουμε τα πτυχία μας, ο πατέρας σας πάει εκπληκτικά και αύριο, μεθαύριο θα βγει’’. Κρίθηκε από τον καθηγητή πως ο πατέρας νου δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις να μπει στην εντατική. Εύχομαι να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα απέναντί μου με αυτά που έχουν να γίνει. Μιλάω ως πολίτης. Έχω καταγεγραμμένες συνομιλίες γιατί έτρεμαν τα χέρια μου και δεν μπορούσα να γράψω. Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες και τις μητέρες που έχουν βιώσει κάτι τέτοια».

Ενώ για την απάντηση που έδωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, είπε:

«Άδωνι Γεωργιάδη σε ευχαριστώ  θερμά για το μήνυμα που μου έστειλες. Σε τιμά αλλά πολύ φοβάμαι πως από τη στιγμή που έχεις μάθει να λες την αλήθεια και είσαι ένας καλός υπουργός, θέλω να πούμε την απόλυτη αλήθεια. Και η απόλυτη αλήθεια είναι πως ήξερες προσωπικά από εμένα πως οι γιατροί μου έλεγαν πως ο πατέρας μου πάει καλά. Δεν μπορούσες να επέμβεις φυσικά αλλά άκουγες τους γιατρούς. Ο πατέρας μου δεν ήταν όμως καλά και θα ήθελα να μην προσπαθήσεις να στρογγυλέψεις τα πράγματα αλλά να προσπαθήσεις να έρθεις προς τη δική μου πλευρά.  Προφανώς δεν τα βάζω με το ΕΣΥ αλλά με μία κλινική που θεωρείται καλό αλλά φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο στον πατέρα μου».