Quantcast

Ψητά λαχανικά: Το μυστικό για να γίνουν πιο νόστιμα και ζουμερά – Τι δεν πρέπει να κάνετε

Τα ψητά λαχανικά είναι νόστιμα όταν γίνονται σωστά και αποτελούν ένα εύκολο συνοδευτικό για κάθε δείπνο. Όταν ψήνετε τα λαχανικά σε λάδι, το λάδι διασπά τα κύτταρα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια γλυκιά, καραμελωμένη γεύση.

Για ακόμα καλύτερη γεύση, ωστόσο, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε λίγο την τεχνική σας. Ενώ πολλές συνταγές σας καθοδηγούν να ρίξετε τα λαχανικά σας στο λάδι πριν τα ψήσετε, αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξετε τις έμφυτες γεύσεις τους.

Στην πραγματικότητα, το να τα λαδώνετε εκ των προτέρων είναι ένα από τα λάθη που μπορεί να σας κρατούν μακριά από τα τέλεια ψητά λαχανικά. Την επόμενη φορά, δοκιμάστε αντί γι’ αυτό να τα ψήσετε στεγνά.

Διαβάστε το δημοσίευμα στο Oloygeia.gr