Quantcast

Έγκλημα στη Σάμο: Με κάβουρα σκότωσε η 49χρονη τον πατέρα της - ΒΙΝΤΕΟ

Νέα στοιχεία για τοην οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στο Βαθύ Σάμου.

Όπως έγινε γνωστό, μια 49χρονη σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν, στην περιοχή πίσω από τον Άγιο Νικόλαο, χτυπώντας τον στο κεφάλι με μεταλλικό εργαλείο (κάβουρα). 

Σύμφωνα με το Samosvoice.gr, η δολοφόνος ήταν αυτή που λίγο πριν τις 09:00 τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ενημέρωσε για την πράξη της, με τους αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο και να της περνούν χειροπέδες.

'Ηδη η ιατροδικαστής και η σήμανση ολοκλήρωσαν το έργο τους. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 49χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική. Πλέον κρατείται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. 

«Οι σχέσεις του με την κόρη του δεν ήταν τόσο καλές»

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις που έκαναν γείτονες του 70χρονου, έκαναν λόγο για έναν ήσυχο άνθρωπο, ωστόσο περιέγραψαν τη σχέση που είχε με την κόρη του «διαταραγμένη».

«Τον ήξερα από μικρό, ήταν ήσυχος άνθρωπος. Είχε την κόρη κι έναν εγγονό, γύρω στα 20. Ήταν καπετάνιος, είχε μπαρκάρει πολλά χρόνια πριν και ήταν χωρισμένος. Οι σχέσεις του με την κόρη του δεν ήταν τόσο καλές, πηγαινοερχόταν στην Αθήνα. Ήταν διαταραγμένες οι σχέσεις τους, αλλά δεν περιμέναμε να φτάσουν σε αυτό το σημείο» είπε γείτονας του άτυχου άντρα.