Quantcast

Υπό κράτηση ο βουλευτής Κ. Φλώρος μετά τη χειροδικία σε βάρος του Γραμμένου της Ελληνικής Λύσης

Οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Εντολή να τεθεί ο βουλευτής Φλώρος υπό κράτηση και να οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ με τη διαδικασία του αυτοφώρου έδωσε ο Πρόεδρος της Βουλής.

Αυτή την ώρα ο κ. Φλώρος κρατείται στο φρουραρχείο της Βουλής καθώς ο κ. Τασούλας έκρινε οτι στοιχειοθετείται το αυτόφωρο κακούργημα με βάση τον Ποινικό Κώδικα.

 

Νωρίτερα, ο Πρόεδρος της Βουλής επέβαλε ποινή αποβολής από τις συνεδριάσεις της Βουλής για 15 ημέρες  στον βουλευτή Κ.Φλώρο.

Ο κ. Τασούλας μίλησε για κτηνωδία του βουλευτή ενώ χαρακτήρισε την ποινή χάδι. Πρόσθεσε ωστόσο οτι αυτό ορίζει ο Κανονισμός ο οποίος δεν θα μπορούσε να προβλέπει τα κτηνώδη ένστικτα κάποιων.

Σε κάθε περίπτωση ανακοίνωσε οτι με την περίπτωση Φλωρου θα ασχοληθεί και η επιτροπή δεοντολογίας.

Δείτε τη στιγμή που ανακοινώνει την απόφασή του ο πρόεδρος της Βουλής

Το χρονικό

Πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή με τον ανεξάρτητο βουλευτή Κ. Φλώρο ο οποίος είχε εκλεγεί με τους Σπαρτιάτες να γρονθοκοπεί σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες  τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Β. Γραμμένο και να τον «ξαπλώνει» στο έδαφος.

Όλα έγιναν κατά τη συζήτηση του αιτήματος άρσης ασυλίας σε βάρος του Κ. Βελόπουλου για συκοφαντική δυσφήμηση έπειτα από μήνυση που έχει υποβάλει εναντίον του ο πατέρας του Κ.Φλώρου. 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης Φλώρος και Γραμμένος άρχισαν να συνομιλούν έντονα. Σύμφωνα με την πλευρά Φλώρου οι δύο είχαν προηγούμενα .

Σε κάποια στιγμή ο Φλώρος απευθύνθηκε στον Χήτα λέγοντας ότι οι δικαστές θα κρίνουν αν ο κ. Βελόπουλος δεν έχει σχέση με την υπόθεση.  Πάντα σύμφωνα με τον κ. Φλώρο ο κ. Γραμμένος τον αποκάλεσε σκουπίδι λέγοντάς του να το βουλώσει, ενώ στη συνέχεια του έβρισε μέλη της οικογένειάς του και του είπε ότι θα τον στείλει με βραχιολάκια στη φυλακή. 

Οι δύο άνδρες βγήκαν εκτός Ολομελείας όπου εκεί ο Φλώρος χειροδίκησε κατά του Γραμμένου ξαπλώνοντάς τον στο έδαφος.

«Ήμουν μπροστά σε αυτό το κατάπτυστο περιστατικό το οποίο αποδεικνύει ότι μέσα στην Βουλή υπάρχει ο Κασιδιαρισμός από κόμματα που αυτοπροσδιορίζονται ως δεξιά», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Ευστράτιος Σιμόπουλος. Και πρόσθεσε: «Γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης μπροστά στα μάτια μου. Ο βουλευτης της Ελληνικής Λύσης έπεσε στο πάτωμα. Και μάλιστα πήγε στο ιατρείο της Βουλής ενώ ο άλλος φώναζε. Αποδεικνύεται  ότι υπάρχει προϊστορία», είπε ο κ. Σιμόπουλος. 

Σχολιάζοντας το περιστατικό ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κ. Βελόπουλος είπε: «Είναι πράξεις με ζωώδη ένστικτα . Όσοι θέλουν να συμπεριφέρονται ως ζώα να πάνε στη ζούγκλα και να συμπεριφερθούν έτσι. Οι πράξεις μας κρίνουν τι είμαστε και ποιοι είμαστε Εμείς θα συνεχίσουμε να συμπεριφερόμαστε με κόσμια αστική συμπεριφορά ακόμα και στα ζώα , τα οποία αγαπάμε».