Quantcast

Ηλεκτρονικά τοπία στον Κήπο του Μεγάρου

Ο Κωνσταντίνος Βήτα παρουσιάζει καινούρια αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια

Αυτό το καλοκαίρι, ο Κωνσταντίνος Βήτα έρχεται κοντά στους πιστούς θαυμαστές του παρουσιάζοντας καινούργια αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια από όλη του την δισκογραφία. Τα ηλεκτρονικά του τοπία γεμάτα από χάουζ, ντίσκο και τριπ χοπ γίνονται οι δρόμοι που διατρέχουν τα ονειρικά τραγούδια του.

Μετά από μία περίοδο όπου αφιέρωσε χρόνο για την συναυλία των Στέρεο Νόβα το καλοκαίρι του 2023 και το μάξι σίνγκλ «Ίριδα», ο Κωνσταντίνος επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ, που υποδηλώνει την ανάγκη για αλλαγή και σκεπτικισμό. Μέσα από τα νέα τραγούδια του προσδιορίζει τις εναλλακτικές επιλογές της αγάπης, της ελευθερίας αλλά και την ανησυχία για τον ίδιο του τον εαυτό. Μιλά, επίσης, με ευαισθησία αλλά και με πινελιές αισιοδοξίας για τη σύγχρονη ζωή όπως έχει διαμορφωθεί από την ψηφιακή πραγματικότητα και για τον συμβιβασμό ή την επιδίωξη της αυτογνωσίας.

Η αύρα αυτού του μοναδικού, σημαντικού καλλιτέχνη θα τυλίξει όσους βρεθούν στον Κήπο του Μεγάρου την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Η μουσική βραδιά θα ξεκινήσει στις 21.00 και τον Κωνσταντίνο Βήτα θα πλαισιώνουν οι Βάϊος Μαχμουντές στο συνθεσάιζερ και Βαγγέλης Μπαλιούσης στο ηλεκτρονικό ντραμ σετ.