Quantcast

Αστακοί και καβούρια

Λεπτομέρειες με σημασία από το μενού στο  γεύμα που παρέθεσε ο πρόεδρος της Κομισιόν.
Λεπτομέρειες με σημασία από το μενού στο χθεσινό γεύμα που παρέθεσε ο πρόεδρος της Κομισιόν προς τιμήν του Αντώνη Σαμαρά και του κυβερνητικού κλιμακίου στις Βρυξέλλες.

Το πρώτο πιάτο ήταν κανελόνια με ρικότα και αστακό, καθώς και όστρακα. Το κυρίως πιάτο ήταν καλκάνι, συνοδευόμενο με τρούφα και ψίχα καβουριού. Το επιδόρπιο, όπως αναφέρει ο “Μικροπολιτικός” ήταν πιο λιτό, καθώς ήταν εκλέρ φράουλας με σορμπέ από φρούτα του... πάθους.

Και σημειώνει η στήλη: «Με αυτά και με εκείνα, οφείλω να παραδεχθώ ότι στο Κτίριο Μπερλεμόντ, όπου βρίσκεται η έδρα της Επιτροπής, δεν έχουν καβούρια στην τσέπη».

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ