Real FM
realfm Στο μικρόφωνο: Γιώργος Ψάλτης
Αμέσως μετά: Β. Λυριτζής-Δ.Καμπουράκης
ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ REALFM107.1 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αθήνα, 16 - 32 °C
Αθήνα - 5:34 πμ
16 - 32 °C
Κατεύθυνση ανέμου: Β
Ελάχιστη ένταση ανέμου: 2
Μέγιστη ένταση ανέμου: 3
Ρυθμίσεις
Εισάγετε πόλη ή περιοχή:
 
 
 

Σεμινάριο - Master Class «Meat on the Stick» & «Σούβλες»

  • (0)
  • (0)

Ένα ξεχωριστό MasterClass για μικρές και μεγάλες σούβλες από τη Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη με guest τον Γιώργο Καραγιάννη.



Οι σεφ θα μοιραστούν τα μυστικά τους με τους επαγγελματίες και μη για τις τέλειες σούβλες και τα κρέατα σε μικρά και μεγάλα σουβλάκια όπως τα Ρώσικα και Καυκάσια shashlik, το Shish Kebab, το Ελληνικό κοντοσούβλι, τη Βραζιλιάνικη σούβλα, τα Γιαπωνεζικα Yakatori & Kushiyaki κ.α.



Θα δείξουν step by step όλες τις τεχνικές με τη χρήση των grill και του bbq με διαφορετικά είδη κάρβουνου δημιουργώντας άκρως ενδιαφέροντα πιάτα σε γεύση και παρουσίαση.



Ταυτόχρονα θα δώσουν tips για τη σωστή θερμοκρασία ψησίματος, τους συνδυασμούς των μπαχαρικών για κάθε κρέας και τρόπο ψησίματος, συνταγές για μαρινάρισμα των κρεάτων αλλά και συνοδευτικές σάλτσες.



Συνταγές

Καυκάσια Shashlik μαριναρισμένα σε ξινόγαλο και βότανα.

Χοιρινό κοντοσούβλι σε άρμη από κονιάκ και αλάτι αρωματισμένο με άγριο θυμάρι.

Σουβλάκια προβάτου μαριναρισμένα σε νερό από θυμάρι και Αιγυπτιακή κιουμπέμπα.

Βραζιλιάνικη σούβλα από κιλότο Ελληνικής μοσχίδας.

Γιαπωνέζικες σούβλες trip tip με Hoisin sauce.

Σούβλα κοτόπουλου με μαρινάδα από εστραγκόν μουστάρδα και μέλι.

Σαλάτα chimichurri.

• Τζατζίκι με wasabi.

• Σαλάτα με καπνιστό ανανά και κόλιανδρο.

Guacamole με τσίλι.

Λιβανέζικη σαλάτα Mutabal.

Ρομέσκο με αμύγδαλα.



Η Μυρσίνη Λαμπράκη σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης.

Το 1994-1995 μετεκπαιδεύτηκε στη Φιλανδία και την Πορτογαλία, σε θέματα Πολιτιστικής προώθησης παραδοσιακών προϊόντων από το Συμβούλιο της Ευρώπης και το Ίδρυμα Marcel Hicter.

Γρήγορα την κέρδισε η παραδοσιακή μαγειρική και έτσι ξεκίνησε το δικό της ταξίδι στο κόσμο των γεύσεων.



Δημιουργός της FoodVisions, συμβουλευτικής εταιρείας ολοκληρωμένων υπηρεσιών στην εστίαση και στο χώρο των τροφίμων και των Ελλήνων Παραγωγών παρέχει συνεχώς καινοτόμες και πρωτοποριακές υπηρεσίες.



Έχοντας λάβει πιστοποίηση Κρεοπώλη, ταξίδεψε στο Λονδίνο για να αποκτήσει ειδίκευση στον τεμαχισμό κρεάτων, το BBQ και τις τεχνικές ψησίματος, εκ τότε την ακολουθεί το #γραφουμεχιλιομετραστοκρεας.



Παραδίδει ολιγομελή μαθήματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής σε δικό της studio, καθώς και πιο εξειδικευμένα σεμινάρια για Επαγγελματίες που αφορούν στις σύγχρονες κοπές, τρόπους ψησίματος αλλά και παρασκευές κρεατοσκευασμάτων.



Παράλληλα διοργανώνει πρωτοποριακά POP UR GRILL events σε επιλεγμένα εστιατόρια ανά την Ελλάδα.



Το σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες Chef, μάγειρες, Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, Ερασιτέχνες και Λάτρεις Μαγειρικής, Ιδιοκτήτες και Στελέχη επιχειρήσεων εστίασης και σε ερασιτέχνες ψήστες και λάτρεις του κρέατος.



Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης του Σεμιναρίου μαγειρικής καθώς και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου με συνταγές.

Ημερομηνία: Τετάρτη 16/05/2018

Ώρα έναρξης: 18:00

Διάρκεια σεμιναρίου: 4 ώρες

Κόστος συμμετοχής: 120€ / Kόστος 90€ / Φοιτητές Σχολών Μαγειρικής 70€

Πληροφορίες: 2106148684, 2110124610, mirsinicookings@gmail.com

Διεύθυνση: Foodvisions, Παπαφλέσσα 56, Νέα Ερυθραία, 14671



  • (0)
  • (0)
  • (0)
  • (0)


 
 
 
 
 

 
 

Real Κοινωνία

Ειδήσεις σε RealTime