Φρικιαστικά στοιχεία για το θάνατο δημοσιογράφου στη Δανία: Ξάπλωσε δίπλα στο πτώμα της και μετά τη τεμάχισε

Ξεκίνησε η δίκη του 47χρονου Πίτερ Μάντσεν ο οποίος κατηγορείται για το φόνο της Κιμ Βαλ.
Την Πέμπτη, ξεκίνησε η δίκη του 47χρονου εφευρέτη Πίτερ Μάντσεν, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε και διαμέλισε την δημοσιογράφο Κιμ Βαλ με την οποία ταξίδευε μαζί στο υποβρύχιο του.

Ο ίδιος παραδέχτηκε, όπως αναφέρεται στη Daily Mail, πως κοιμήθηκε δίπλα στο πτώμα της, πριν την διαμελίσει και την πετάξει στην θάλασσα αλλά συνεχίζει να υποστηρίζει πως δεν είναι ο δολοφόνος.

Ο λόγος που την τεμάχισε ήταν στο πλαίσιο της τελετουργίας της ταφής στη θάλασσα, προσθέτοντας ότι η 30χρονη Βαλ ήταν πολύ βαριά για να τη μεταφέρει από το υποβρύχιο.

Ο Μάντσεν ενώπιον του δικαστηρίου υποστήριξε πως η δημοσιογράφος έχασε την ζωή της λόγω αιφνίδιας πτώσης της πίεσης του αέρα στο εσωτερικό του υποβρυχίου.

«Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες μπροστά στην οικογένεια και τον κόσμο...για το τι πραγματικά συνέβη όταν πέθανε, γιατί είναι φρικτό», είπε ο Πίτερ στο δικαστήριο.

Ο Μάντσεν υποστήριξε ακόμα ότι με την Βαλ είχε «ένα καταπληκτικό βράδυ» μέχρι τη στιγμή που έχασε τη ζωή της, χωρίς όμως να εννοεί πως υπήρξε κάποια σεξουαλική επαφή μαζί της

Η δίκη θα διαρκέσει 12 ημέρες μέσα στον Μάρτιο και τον Απρίλιο και η ετυμηγορία του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί στις 25 Απριλίου, αν δεν προκύψουν καθυστερήσεις.