Quantcast

Κιμ: Έτοιμος να πλήξει με πυραύλους τη νήσο Γκουάμ – Τραμπ: Φωτιά και τσεκούρι… (BINTEO)

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η αντιπαράθεση ανάμεσα σε Β. Κορέα και ΗΠΑ. Η Πιονγιάνγκ διαθέτει στο οπλοστάσιο της διηπειρωτικούς πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές! Το τελεσίγραφο του Αμερικανού Προέδρου.
Παγκόσμιο τρόμο προκαλούν οι αποκαλύψεις ότι η Β. Κορέα διαθέτει στο οπλοστάσιο της 60 πυρηνικές κεφαλές, τις οποίες μπορεί να προσαρμόσει στους διηπειρωτικούς πυραύλους.

Την ίδια στιγμή κλιμακώνεται επικίνδυνα η αντιπαράθεση ανάμεσα σε Πιονγιάνγκ και Ουάσινγκτον με το Αμερικανό Πρόεδρο να προειδοποιεί ότι εάν ο Βορειοκορεάτης ηγέτης συνεχίσει τις απειλές κατά των ΗΠΑ θα αντιμετωπίσει «φωτιά και οργή που ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ πριν».

Το δραματικό μήνυμα του κυβερνήτη της νήσου Γκουάμ: Είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο!



Γερμανία προς ΗΠΑ-Β. Κορέα: Η κατάσταση είναι σοβαρή, χρειάζεται αυτοσυγκράτηση

Πάντως, τα οργισμένα μηνύματα του Ντόναλντ Τραμπ δεν φαίνεται να πτοούν τον Κιμ Γιόνγκ Ουν, ο οποίος έχει βάλει στο στόχαστρο τη νήσο Γκουάμ, στον Ειρηνικό, που αποτελεί αμερικανικό έδαφος.




Η Β. Κορέα ανακοίνωσε ότι «εξετάζει προσεκτικά» σχέδιο επίθεσης με πυραύλους στο νησί του Ειρηνικού και θα «τεθεί σε εφαρμογή οποιαδήποτε στιγμή με πολλαπλό και διαδοχικό τρόπο» μόλις δώσει το πράσινο φως ο ηγέτης της χώρας.