Quantcast

Η Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: «Στον αέρα 800 εκατ. ευρώ», κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews.
Με τίτλο: «Στον αέρα 800 εκατ. ευρώ» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρεται στον «αγώνα δρόμου για να μην επιστραφούν χρήματα στους δανειστές».

Η Realnews κάνει λόγο για «δύο δεσμεύσεις της κυβέρνησης απέναντι στην τρόικα» και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το Δημόσιο θα πρέπει τους επόμενους μήνες να καταβάλει οφειλές προς τους ιδιώτες ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ», ενώ «μέχρι το τέλος του χρόνου θα πρέπει να έχουν εκδοθεί 130.000 κύριες συντάξεις και εφάπαξ».

Όπως σημειώνει η εφημερίδα: «Η διοίκηση του ΕΦΚΑ προχωρά στην αναγκαστική μετακίνηση δημοσίων υπαλλήλων προκειμένου να συσταθούν τα 100 κλιμάκια με αντικείμενο την έκδοση 63.000 συντάξεων έως το τέλος Σεπτεμβρίου».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Τα 4 διλήμματα του Τσίπρα για τον ανασχηματισμό.

- Τα επόμενα βήματα για την τρίτη αξιολόγηση. Τι περιλαμβάνει η ατζέντα του Eurogroup της 15ης Σεπτεμβρίου.

- Πώς να αποφύγετε την «παγίδα» των κατασχέσεων. Οδηγός επιβίωσης για τους φορολογούμενους.

- Ο χάρτης του τρόμου στα Βαλκάνια. Συναγερμός για το ISIS. Απόρρητη έκθεση που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για επιστροφή τζιχαντιστών στις γειτονικές μας χώρες.

- Νέες γεωτρήσεις σχεδιάζει η Λευκωσία. Η κυπριακή κυβέρνηση έχει ήδη προγραμματίσει τα επόμενα βήματα για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων. Εως 2,15 τρισ. δολάρια η αξία των κοιτασμάτων, εκτιμούν οι επιστήμονες.

- Το Brexit «κλειδί» για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα. Νέα εκστρατεία για τον επαναπατρισμό των κλεμμένων αρχαιοτήτων μας ξεκινά ο πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Δράσης, Αλ. Μανθεάκης.


Ο Χρήστος Πασαλάρης επαναλαμβάνει την αρθρογραφία του με κείμενο - παρέμβαση που έχει τίτλο: «Μονοιάστε, δώστε τα χέρια, γιατί η πατρίδα χάνεται…».

Ο Χρ. Πασαλάρης δίνει και πάλι έμφαση «στην ανάγκη εθνικής ενότητας και συνεργασίας της πολιτικής ηγεσίας με δύο κορυφαίους στόχους: Πρώτον, να εξαναγκάσει την Ευρώπη να διακηρύξει ανοιχτά ότι τα ελληνικά σύνορα είναι και δικά της. Και δεύτερον, να αξιοποιήσει, με σπουδαία ανταλλάγματα, τη στρατηγική θέση της Ελλάδας στη Μεσόγειο και στα Βαλκάνια. Θα το επιτύχουν καλύτερα οι πολιτικοί μας ηγέτες, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αν δώσουν τα χέρια και ξεκινήσουν όλοι μαζί τις μεγάλες εθνικές προσπάθειες, με σύνθημα: “Αντίσταση πάση θυσία!...”, γιατί αλλιώς τους περιμένει η οργή του λαού υπό την ηγεσία κάποιου νέου Ζορμπά…».

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

- Μυστικός γάμος στην Πάτμο. Έρχεται η ώρα η καλή για Βίκυ και Θάνο. Η λαμπερή πρωταγωνίστρια Β. Παπαδοπούλου και ο τιμημένος με Βραβείο Χορν Θ. Τοκάκης μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Νησί της Αποκάλυψης.

- Έναν χρόνο μαζί. Η Πηνελόπη Πλάκα και ο σύντροφός της, ο επιχειρηματίας Νικόλας Τακάς, γιόρτασαν την πρώτη επέτειο της σχέσης τους στο μέρος που ερωτεύτηκαν, στη Χαλκιδική.

- Γοργόνες στη στεριά. Οι ελεύθερες και ωραίες της σόουμπιζ φωτογραφίζονται με μαγιό και ανεβάζουν τη θερμοκρασία στις ελληνικές παραλίες.

- «Όχι» στις μακροχρόνιες σχέσεις, «ναι» στον γάμο. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λίγο πριν από την πρεμιέρα του στον ΑΝΤ1, αποκαλύπτει τα όνειρα που κάνει με τη σύντροφό του Ιλένια Ουίλιαμς.

- «Δεν σκέφτομαι τον εαυτό μου ως σταρ». Ο Ράιαν Ρέινολντς, με αφορμή τη νέα του ταινία, μιλά στην «R» για την «παράξενη βιομηχανία του Χόλιγουντ» και τη σύζυγό του Μπλέικ Λάιβλι.

- Στάση διακοπών στην Κρήτη. Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη, έπειτα από μία μεγάλη περιοδεία με την παράσταση «Το ψέμα», απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη μεγαλόνησο.

- Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Έχω φάει πολλές ώρες σε έρωτες».