Αυτοκρατορική φιέστα για την υποδοχή Ερντογάν στη Θράκη – Θα μεταφέρουν οπαδούς του από την Τουρκία – Προκαλεί ο ψευδομουφτής

Μπαρούτι μυρίζει η Κομοτηνή ενόψει της επίσκεψης Ερντογάν. Σύμφωνα με πληροφορίες Τούρκοι προγραμματίζουν φιέστες υποδοχής σε κάθε σταθμό του Σουλτάνου.

Μπαρούτι μυρίζει η Κομοτηνή ενόψει της επίσκεψης Ερντογάν. Σύμφωνα με πληροφορίες Τούρκοι προγραμματίζουν φιέστες υποδοχής σε κάθε σταθμό του Σουλτάνου, ο οποίος περίπου στις 12:10 μετά το μεσημέρι, αναμένεται να φτάσει εκεί, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και την τουρκική αντιπροσωπεία.

Το αεροπλάνο του Τούρκου Προέδρου θα προσγειωθεί αρχικά, στις 11:15 στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης "Δημόκριτος", όπου θα τους υποδεχθούν, εκ μέρους της ελληνικής Κυβέρνησης, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Γεώργιος Κατρούγκαλος και ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Αμανατίδης. Από εκεί, θα κατευθυνθεί οδικώς στην Κομοτηνή, όπου ήδη εκεί, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο κ. Ερντογάν αρχικά θα προσευχηθεί στο τζαμί "Kirmahalle Cammi". Απαγορευτικές κορδέλες έχουν τοποθετηθεί γύρω από το τζαμί της οδού Φιλιππουπόλεως, ενώ και η παρουσία ανδρών της αστυνομίας και της προσωπικής ασφάλειας του Ερντογάν, είναι εμφανέστατη. Η επίσκεψη που Τούρκου Προέδρου θα ολοκληρωθεί στις 16:00 όταν και θα αποχωρήσει από την Ελλάδα με ειδική πτήση.

Οι προκλήσεις Ερντογάν στην Αθήνα: Από την ιστορική σύγκρουση με Παυλόπουλο στο δείπνο φιλίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Άναψε φωτιές εντός και εκτός συνόρων η επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα


Τις τελευταίες μέρες το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και οργανωμένα μέλη της μειονότητας, εργάζονται εντατικά προκειμένου να υποδεχτούν τον σουλτάνο Ερτογάν στην Κομοτηνή.

Με τηλεφωνήματα, sms, mail και αναρτήσεις στα social media καλούνται οι μειονοτικοί της Θράκης, να δώσουν δυναμικό «παρών» κατά την άφιξη αλλά και την παραμονή του Τούρκου Προέδρου στη Κομοτηνή.

Ήδη έχουν ναυλωθεί λεωφορεία που θα μεταφέρουν κόσμο από μειονοτικά χωριά προς την Κομοτηνή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιμάμηδες τζαμιών, που πρόσκεινται στους ψευδομουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης, γύριζαν πόρτα-πόρτα τις προηγούμενες ημέρες τα χωριά καλώντας τους μουσουλμάνους να συμμετάσχουν στην υποδοχή.

Στον αντίποδα συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της του Τούρκου προέδρου στην περιοχή, διοργανώνουν σύλλογοι και πολίτες.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1Προκαλεί ο ψευδομουφτής

Σε νέες προκλήσεις προχώρησε ο ψευδομουφτής της Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ. 

Σε ανακοίνωσή του με αφορμή την επίσκεψη Ερντογάν καλεί τον Τούρκου πρόεδρο να «αγκαλιάσει τους Τούρκους» ενώ κάνει λόγο για σκοτεινές και εχθρικές δυνάμεις εναντίον της μειονότητας.

Δείτε το βίντεο από τον Alpha