Quantcast

Εκλεισε η Εθνική Οδός στον Αγ. Κωνσταντίνο στο ρεύμα προς Λαμία, λόγω ανατροπής νταλίκας

Τα οχήματα εκτρέπονται σε παρακαμπτήριους του παλιού εθνικού δικτύου μέχρι το ύψος των Καμένων Βούρλων
Με πολλά προβλήματα και από παρακαμπτήριους δρόμους διεξάγεται η κίνηση των αυτοκινήτων στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία, καθώς έκλεισε ο δρόμος στο 164 χλμ. στο ύψος του Αγ. Κωνσταντίνου, λόγω ανατροπής νταλίκας.

Τα οχήματα εκτρέπονται σε παρακαμπτήριους του παλιού εθνικού δικτύου μέχρι το ύψος των Καμένων Βούρλων.

Το ατύχημα συνέβη όταν ένα μεγάλο φορτηγό επικαθήμενο, που κινούνταν με κατεύθυνση προς Αθήνα, εξετράπη της πορείας του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα από Αθήνα προς Λαμία, όπου ανετράπη και έκλεισε κάθετα τον δρόμο.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς απεφεύχθησαν τα χειρότερα, καθώς οι οδηγοί που ακολουθούσαν κατάφεραν να ακινητοποιήσουν έγκαιρα τα αυτοκίνητά τους, ενώ αυτοί που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα απέφυγαν τη σύγκρουση με την νταλίκα.

Τραυματίας είναι ο οδηγός του φορτηγού, βουλγάρικης υπηκοότητας, που απεγκλωβίστηκε από διερχόμενους οδηγούς και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λαμίας και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν φέρει σοβαρά τραύματα.

Καταβάλλονται προσπάθειες η νταλίκα να ανασυρθεί και να απελευθερωθεί η κυκλοφορία αλλά να απομακρυνθεί και το φορτίο από το οδόστρωμα -αφρόλουτρα και σαμπουάν όπως επίσης και άλλα παρόμοια προϊόντα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ