Quantcast

«Εξοικονομώ κατ' οίκον» γρήγορα από την... ΑΛΚΟΝ

Το νέο πρόγραμμα παρέχει χρηματοδότηση για την υλοποίηση παρεμβάσεων...
Το νέο πρόγραμμα παρέχει χρηματοδότηση για την υλοποίηση παρεμβάσεων, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας στον οικιακό κτιριακό τομέα, τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης και κατά συνέπεια του ενεργειακού κόστους των νοικοκυριών, με ιδιαίτερη μέριμνα για τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα μπορούν να συμπληρώνουν την αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα, μέσω της ειδικής ιστοσελίδας και της ειδικής πλατφόρμας του προγράμματος, όπου και θα ελέγχουν αν τηρούν τα παραπάνω κριτήρια. Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά και η ηλεκτρονική αίτηση θα επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης.

Με την απλούστευση της διαδικασίας της αίτησης, διευκολύνονται οι πολίτες, καθώς μειώνεται σημαντικά η γραφειοκρατία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.alkon.gr ή καλέστε στο 210-9329990, το τηλεφωνο της ΑΛΚΟΝ Κωνσταντόπουλος, της ελληνικής εταιρείας που μπορεί να σας "κατευθύνει" με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε καθόλου...

Η alkon - ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι μια μεγάλη αλλά και ευέλικτη, σύγχρονη εταιρεία που σχεδιάζει, κατασκευάζει και τοποθετεί πόρτες παράθυρα αλουμινίου και ειδικές κατασκευές, αλουμινίου & σιδήρου, για κατοικίες και επαγγελματικά κτίρια σε όλο τον κόσμο.

Η alkon, μετά από 2 δεκαετίες παρουσίας στον χώρο του αλουμινίου, κατασκευάζει τα κατάλληλα ενεργειακά κουφώματα για κάθε απαιτητικό έργο σε όλη τη χώρα, γνωρίζοντας ότι τα κουφώματα είναι από τα σημαντικότερα δομικά στοιχεία στα κτίρια, τα οποία διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή, ανάλογα με τις κλιματικές ζώνες και τις ενεργειακές απαιτήσεις.












Είμαστε πρωταγωνιστές των εξελίξεων που πραγματοποιούνται στον κλάδο του αλουμινίου, σε νέα υλικά, τεχνικές, εξαρτήματα, γι’ αυτό είμαστε σε θέση να πούμε ότι η alkon προχωρά πιο μπροστά από την εποχή, γιατί παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών, που συνεχώς ανανεώνεται και αναβαθμίζεται.

Η πορεία της εταιρείας μας εξελίσσεται έτσι ακριβώς όπως ξεκίνησε. Νέες κατοικίες & σύγχρονα απαιτητικά επαγγελματικά κτίρια, καθώς και αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων με νέα, αποτελούσαν και αποτελούν τις κύριες δραστηριότητές μας. Οι άνθρωποί μας δίνουν πάντα την πλήρη προσοχή τους και κάνουν πράξη το ευ ζην που έχετε ονειρευτεί.

Από την πρώτη επίσκεψη στον δικό σας χώρο και τη μελέτη των αναγκών σας, μέχρι την υλοποίηση της πιο απαιτητικής κατασκευής, η alkon είναι κοντά σας.

Τοποθετεί τα δικά σας ξεχωριστά συστήματα αλουμινίου, με την πιστοποίηση της ποιότητας της εταιρείας που διακρίνεται εδώ και χρόνια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Έδρα-Έκθεση: Αγ. Σαράντα 62 & Γενναδίου
Άγιος Δημήτριος, Τ.Κ. 173 41
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα-Παρασκευή 9:00π.μ.-3:00μ.μ. & 5:30μ.μ.-9:00μ.μ.
Σάββατο 9:00π.μ.-3:00μ.μ.
Εργοστάσιο: ΒΙΟ. ΠΑ. Κερατέας, Κερατέα Αττικής, Τ.Κ. 190 01
+30 210 9329990-1 / 22990 66988 / 22990 68991
info@alkon.gr
www.alkon.gr