Η «απάντηση» των Anonymous Greece στους Τούρκους χάκερς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με κυβερνοεπιθέσεις αντέδρασαν οι Anonymous Greece στις επιθέσεις Τούρκων χάκερς σε σειρά ελληνικών ιστοσελίδων. Η προειδοποίησή τους.
Με επίθεση στο τουρκικό κανάλι Top Channel 24 TV απάντησαν οι Anonymous Greece στις επιθέσεις των Τούρκων χάκερς.

Σε ανάρτηση που έκαναν στον ιστότοπο medium.com, οι Anonymous Greece υποστηρίζουν ότι έχουν χακάρει 12.978 ρούτερς της Turk Telecom, στέλνοντας μήνυμα στην κυβέρνηση της Τουρκίας, τους Τούρκους πολίτες και τους Τούρκους χάκερς ότι, «ο πρόεδρος Ερντογάν σκοτώνει Κούρδους και στόχος του είναι να επανασυστήσει τον ISIS με την επιχείρηση στο Αφρίν. Ο Ερντογάν σας λέει ψέματα και εσείς (οι χάκερ) τον στηρίζετε; Είστε τρομοκράτες».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ant1news.gr, στο ίδιο κείμενο παίρνουν θέση για το θέμα των 8 Τούρκων αξιωματικών, αλλά και για τους δύο Έλληνες στρατιώτες, που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

«Όλοι οι σέρβερ και τα ρούτερ σας μας ανήκουν και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για κάθε επίθεση που θα θελήσουμε να ξεκινήσουμε», αναφέρουν, ενώ για να αποδείξουν ότι η επίθεσή τους στο τουρκικό κανάλι διήρκησε πάνω από 12 ώρες δημοσίευσαν δύο σχετικά γραφήματα.

Τέλος, οι Anonymous προειδοποιούν ότι οι επιθέσεις θα ισχυροποιηθούν ενόψει των εκλογών.