Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για διαμαρτυρία έξω από την ισραηλινή πρεσβεία το απόγευμα

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο…
Κάλεσμα απευθύνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο σε εργατικά συνδικάτα και τους εργαζόμενους της Αττικής να πάρουν μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία του Ισραήλ που διοργανώνει η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Ύφεσης και Ειρήνης, σήμερα Δευτέρα 14/5, στις 7μ.μ.

Το ΠΑΜΕ «καταδικάζει τους Ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Συρία που σημαδεύουν το Ιράν και αυξάνουν τον κίνδυνο γενίκευσης της σύγκρουσης, ενώ καταδικάζει την πολιτική των ΗΠΑ, οι οποίες σχεδιάζουν να μεταφέρουν την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ».

«Απέναντι στους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών οι εργαζόμενοι βγαίνουμε στην αντεπίθεση!», τονίζεται σε σχετική του ανακοίνωση του φορέα που πρόσκειται στο ΚΚΕ.

Αναλυτικά:

«Το ΠΑΜΕ καταδικάζει τους Ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Συρία που "σημαδεύουν" το Ιράν και αποτελούν επικίνδυνη κλιμάκωση των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στην περιοχή, ενώ αυξάνουν τον κίνδυνο γενίκευσης της σύγκρουσης.

Ταυτόχρονα καταδικάζει την πολιτική των ΗΠΑ, οι οποίες σχεδιάζουν τις επόμενες μέρες να μεταφέρουν την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ και αποχώρησαν από τη συμφωνία για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.

Καλούμε τα εργατικά συνδικάτα και τους εργαζόμενους της Αττικής να πάρουν μέρος στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει η ΕΕΔΥΕ, τη Δευτέρα 14 Μάη και ώρα 7μ.μ., στην Πρεσβεία του Ισραήλ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αποδεικνύεται το μεγαλύτερο πλυντήριο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ!

Επιδιώκει να μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα μεγάλο ΝΑΤΟϊκό στρατόπεδο, ορμητήριο για τα σχέδια των ιμπεριαλιστικών γερακιών. Δυναμώνει τη συνεργασία με το Ισραήλ σε πολιτικό - οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο!

Απέναντι στους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών οι εργαζόμενοι βγαίνουμε στην αντεπίθεση! Απαιτούμε εδώ και τώρα την απεμπλοκή της ελληνικής κυβέρνησης από τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις του ΝΑΤΟ. Έξω η Ελλάδα από ΝΑΤΟ και ΕΕ.

Απαιτούμε:

Να κλείσουν οι βάσεις του θανάτου. Να γυρίσουν τώρα πίσω ελληνικά πλοία, αεροπλάνα, στρατιωτικές αποστολές εκτός συνόρων.

Απαιτούμε τώρα να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο, καμία δαπάνη για ΝΑΤΟικούς εξοπλισμούς.

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη με το λαό και τους εργαζομένους της Συρίας.

Η ελληνική κυβέρνηση να εφαρμόσει την απόφαση της Βουλής, του Δεκέμβρη 2015, και να προχωρήσει άμεσα στην αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους».

 Συμβολική κατάληψη του ΠΑΜΕ στα γραφεία της ΓΣΕΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)