Ο δήμαρχος Π. Φαλήρου στον ΑΝΤ1 για τους βάνδαλους που γκρέμισαν τον «κόκκινο άγγελο»: Δεν θα περάσει ο τζιχαντισμός!

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου...
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Διονύσης Χατζιδάκης, μίλησε για παρακρατικούς που ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, «έδειξε» προς την Χ.Α. για τους δράστες και τόνισε ότι αφού εντοπιστούν οι κουκουλοφόροι θα ξαναμπεί το γλυπτό, του παγκόσμιας εμβέλειας εικαστικού Κωστή Γεωργίου, στη θέση του.

«Όταν υπάρχει ερώτηση του βουλευτή της ΧΑ Παναγιώταρου που λέει ότι το γλυπτό αυτό ντροπιάζει την πόλη μας και είναι του σατανά, όταν με χαρακτηρίζουν μασόνο και σατανιστή, μου κάνουν φωτομοντάζ και μου βάζουν στο πέτο διαβολικά σύμβολα, αυτό σημαίνει ότι εδώ κάτι έχει ενορχηστρωθεί», είπε χαρακτηριστικά και επεσήμανε το γεγονός ότι πολύ σύντομα μετά την πτώση του γλυπτου η εικόνα είχε ανέβει στο facebook, πράγμα που σημαίνει ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο.

Τέλος δήλωσε ότι με το θέμα θα ασχοληθεί και η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πριοκειμένου να βρεθεί μια άκρη και να εντοπιστούν οι υπαίτιοι.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του ΑΝΤ1:
Δημιουργός του γλυπτού στο Παλαιό Φάληρο: Είμαι έκπληκτος- Ελπίζω να μη νικήσει το κακό

Δήμαρχος Π. Φαλήρου και ο δημιουργός του γλυπτού του Π. Φαλήρου στον realfm: Ας το γκρέμισαν οι ανεγκέφαλοι, θα το ξαναστήσουμε

Ο δημιουργός του γλυπτού του Π. Φαλήρου στον realfm: Δεν είναι του... σατανά αλλά αν θέλουν, ας το γκρεμίσουν!

Ανεγκέφαλοι γκρέμισαν τον «Phylax» - Δήμαρχος Π. Φαλήρου στον realfm: Έχω ενδείξεις ότι ήταν χρυσαυγίτες – Δημιουργός γλυπτού: Είμαι έκπληκτος, ελπίζω να μη νικήσει το κακό