Ο ιατροδικαστής «καίει» τον δικηγόρο για την κακοποίηση της 7χρονης εγγονής του - Παραιτήθηκε ο συνήγορός του

H ιατροδικαστική εξέτασηδιαπίστωσε σημάδια στα γεννητικά όργανα του κοριτσιού και ρήξη παρθενικού υμένα τουλάχιστον 3 με 5 ημέρες πριν τις 7 Ιουνίου. «Είμαι αθώος» υποστηρίζει ο 69χρονος.

Ανατροπή στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 7χρονης από τον παππού της, συνταξιούχο δικηγόρο, με τον οποίο έμεναν μαζί στο ίδιο σπίτι στη Λαμία.

Η ιατροδικαστής Λαμίας, παρέδωσε στις εισαγγελικές αρχές τα αποτελέσματα των εξειδικευμένων εργαστηριακών εξετάσεων, που είχε παραγγείλει μετά την εξέταση της 7χρονης αλλά και του 9χρονου αδερφού της.

Στο πόρισμα της σύμφωνα με πληροφορίες, τονίζει ότι διαπίστωσε σημάδια τριβής στα γεννητικά όργανα του κοριτσιού και μερική ρήξη παρθενικού υμένα που προήλθε τουλάχιστον 3 με 5 ημέρες πριν τις 7 Ιουνίου.

Ο συνήγορος του 69χρονου παππού, Δημήτρης Κρούπης, δήλωσε ότι παραιτείται από την υπεράσπιση του πελάτη του, μόλις πληροφορήθηκε το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, σύμφωνα με το tvstar.gr.

Είμαι αθώος το ξέρει όλη η Λαμία επανέλαβε όταν έφτασε στα δικαστήρια της Λαμίας ο 69χρονος συνταξιούχος δικηγόρος.

Ο 69χρονος, μετά την πολύωρη απολογία του, προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Λαμίας κ. Δελόγλου και της Ανακρίτριας κ. Παντοπούλου.