Πρόεδρος Παμμακεδονικής Ένωσης στον realfm: Δεν υπογράψαμε ποτέ το έγγραφο για το Μακεδονικό

Διαχωρίζει τη θέση της από το εξώδικο που εστάλη στους βουλευτές και προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Προέδρου της Βουλής, η ομογενειακή οργάνωση.
Διαχωρίζει τη θέση της από το εξώδικο για το Μακεδονικό που εστάλη στους βουλευτές και προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Προέδρου της Βουλής, η Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος - Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο επικεφαλής της, Μιχαήλ Χρυσανθόπουλος στον realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή, ουδέποτε συναίνεσαν, ούτε συνυπόγραψαν «οποιοδήποτε έγγραφο το οποίο να περιέχει απειλές για το θέμα της Μακεδονίας».

«Εμείς έχουμε τη δύναμη των επιχειρημάτων μας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι, δημοκρατικοί, για τη προστασία του ονόματος και δεν χρειάζονται απειλές», τόνισε ο κ. Χρυσανθόπουλος.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και ακούστε το ηχητικό.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε η Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος - Αυστραλίας:

«Η ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ -ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΡΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ,ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ, ΜΕΣΣΑΙΩΝΙΚΟΥ, ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ,ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΓΕΥΓΕΛΗ, ΛΥΧΝΙΔΑ-ΑΧΡΙΔΑ,ΣΤΡΩΜΝΙΤΣΑ ,ΚΡΟΥΣΟΒΟ ,ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ 24ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΩΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1870 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1949.

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ,ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ,ΑΒΑΣΙΜΕΣ ,ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΧΡΗΖΟΝΤΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 24/02/2018 ,ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΧΟΤΟΜΕΙ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ,.ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ''ΟΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ''».

ΠΗΓΗ: enikos.gr