Σάλος με τον ομιλία βουλευτή της Ε.Κ. Αρη Φωκά στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντιδράσεις προκαλεί η ομιλία του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Άρη Φωκά σε συγκέντρωση οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα όπου ακούγονταν το σύνθημα «να καεί η πουτ... η Βουλή», ενώ ο ίδιος έκανε εμπρηστικές δηλώσεις κατά του «κατεστημένου της Αθήνας» ενώ ακούστηκε ναλέει για το πρωτάθλημα: «Φέτος θα το πάρουμε ή εμείς ή κανείς»!
Αντιδράσεις προκαλεί η παρουσία του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Άρη Φωκά κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Καμάρα όπου ακούγονταν το σύνθημα «να καεί η πουτ... η Βουλή», ενώ ο ίδιος κουνούσε τα χέρια, αλλά και την ομιλία του κατά του «κατεστημένου της Αθήνας», αλλά και την δήλωση στην ομλία του για το πρωτάθλημα: «Φέτος θα το πάρουμε ή εμείς ή κανείς»,

Γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ ο Αριστείδης Φωκάς ανέβηκε στην εξέδρα που είχε στηθεί στην Καμάρα για να μιλήσει στους συγκεντρωμένους οπαδούς. Πριν ξεκινήσει τον λόγο του οι οπαδοί φώναξαν το γνωστό σύνθημα «να καεί η πουτ... η Βουλή»,  ενώ ο ίδιος έκανε νόημα και με τα χέρια στο πλήθος.

Παίρνοντας στη συνέχεια τον λόγο αναφέρθηκε «στο κατεστημένο της Αθήνας, το ΠΟΚ το οποίο επί 30 χρόνια είναι το ίδιο και θα διαλυθεί από τον λαό του ΠΑΟΚ, ο οποίος κατά γενική ομολογία όλων των Ελλήνων φιλάθλων φέτος έπρεπε να πάρει το νταμπλ».

«Φέτος θα το πάρουμε ή εμείς ή κανείς», τόνισε ο κ.Φωκάς.

Δείτε τα βίντεο του reportplus.gr και της Voria.gr:


Πηγή: reportplus.gr / Voria.gr


Στα ασπρόμαυρα για το συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ - BINTEO)