Στο αρχείο οι μηνύσεις Αβραμόπουλου, Βενιζέλου και Σαμαρά κατά των εισαγγελικών λειτουργών

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, διαβίβασε στη Βουλή τη διάταξη του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου δια της οποίας τίθενται στο αρχείο οι μηνύσεις.
Της Αννας Κανδύλη

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής διαβίβασε στη Βουλή τη διάταξη του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή, δια της οποίας τίθενται στο αρχείο οι μηνύσεις Δημητρίου Αβραμόπουλου, Ευάγγελου Βενιζέλου και Αντώνη Σαμαρά κατά των εισαγγελικών λειτουργών Ελένης Τουλουπάκη, Χρήστου Ντζούρα και Στυλιανού Μανώλη.

Δεν κατατέθηκε ποτέ μήνυση από τον Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο κατά εισαγγελικών λειτουργών, υπογραμμίζουν συνεργάτες του επιτρόπου
«Δεν κατετέθη ποτέ μήνυση από τον επίτροπο κ. Αβραμόπουλο κατά των εισαγγελικών λειτουργών κ. Ελένης Τουλουπάκη, κ. Χρήστου Ντζούρα και κ. Στυλιανού Μανώλη, όπως εσφαλμένα αναφέρεται στη σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης», σύμφωνα με συνεργάτες του Ευρωπαίου Επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου, όπως αναφερει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η απάντηση του υπ. Δικαιοσύνης

Πηγές του Υπουργείου Δικαιοσύνης συνιστούν στον κ. Αβραμόπουλο να διαβάσει τη διάταξη του εισαγγελέα και εφόσον το κάνει θα καταλάβει τι έλεγε ο ίδιος στη μήνυση που υπέβαλε.