Θρίλερ με την εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου: Τι αποκαλύπτει η φίλη της

Στο φως νέα στοιχεία . Που επικεντρώνονται οι έρευνες των Αρχών. Πως ήταν η σχέση της με τον σύντροφό της, ο οποίος αυτοκτόνησε 4 ημέρες μετά την εξαφάνισή της.
Συνεχίζεται το μυστήριο στο Ρέθυμνο με την εξαφάνιση της 37χρονης, εγκύου, Ντέσι Ιλίεβα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 2 Μαΐου όταν και είπε στην μητέρα της ότι θα πάει βόλτα με τον 45χρονο σύντροφό της.

Έκτοτε κάθε φορά που η μητέρα της προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της το τηλέφωνό της ήταν κλειστό. Τέσσερις ημέρες αργότερα ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού που κυοφορεί βρίσκεται απαγχονισμένος στο υπόγειο του πατρικού σπιτιού στο χωριό Κεραμές.

"Δεν ήθελε το παιδί..."
Η είδηση της εγκυμοσύνης της Ντέσι έφερε αρχικά χαμόγελα στην ίδια, όπως αποκαλύπτει επιστήθια φίλη της. Η χαρά της όμως κράτησε για λίγο αφού ο 45χρονος φίλος της δεν ήθελε το παιδί.

«Θυμάμαι μία φορά που με είχε πάρει η Ντέσι τηλέφωνο για να πάμε για καφέ κι όταν βρεθήκαμε μου είπε πως ο 45χρονος την τραβούσε να την πάει στο νοσοκομείο για να κάνει έκτρωση», λέει η φίλη της σύμφωνα με το cretapost.gr

"Tην πίεζε ο σύντροφός της..."
Η 37χρονη από την Βουλγαρία αποφασίζει να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της και να το μεγαλώσει με την βοήθεια της μητέρας της. Την ίδια στιγμή απομακρύνει από την ζωή της τον σύντροφό της από τον οποία δεχόταν ασφυκτικές πιέσεις.

Όπως αποκαλύπτει η φίλη της «η Ντέσι τον έδιωχνε συνεχώς αλλά αυτός πάντα πήγαινε στο σπίτι της, δεν την άφηνε σε ησυχία. Θυμάμαι πως μου έλεγε συνέχεια ότι "έχω βαρεθεί, και το κλειδί να του πάρω βρίσκει τον τρόπο και μπαίνει μέσα στο σπίτι"».

Η επί 10ετίας φίλη της αποκαλύπτει και την τελευταία συνομιλία που είχε με την Ντέσι. Στις 4 Μαΐου της έστειλε ένα μήνυμα το οποίο όμως εκείνη δεν έλαβε ποτέ.

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό της Ντέσι Ιλίεβα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και επικεντρώνονται στην περιοχή του Κεραμέ, εκεί οπού πήγε για τελευταία φορά με τον 45χρονο σύντροφό της.

ΠΗΓΗ: ΑΝΤ1