Θρίλερ με το βρέφος που είχε βρεθεί στο φλεγόμενο διαμέρισμα στην πλ. Αττικής – Το άρπαξε η μητέρα του από το Παίδων και το πήγε πίσω στο διαμέρισμα

Βρέθηκε το μεσημέρι το βρέφος που είχε αρπάξει η μητέρα του τη Δευτέρα από την Εντατική του νοσοκομείου «Παίδων». Η μητέρα το είχε πάει στο καμμένο διαμέρισμα μαζί με τα άλλα δυο παιδιά της.
Βρέθηκε το μεσημέρι το βρέφος που είχε αρπάξει η μητέρα του τη Δευτέρα από την Εντατική του νοσοκομείου «Παίδων».

Το βρέφος εντοπίστηκε με τη μητέρα και τα άλλα δύο αδέρφια του στο καμένο σπίτι της Πλατείας Αττικής απ’ όπου είχε διασωθεί πριν λίγες μέρες.

Τα 3 παιδιά μεταφέρθηκαν αμέσως στο «Παίδων» συνοδεία αστυνομικών, ενώ το βρέφος θα συνεχίσει να νοσηλεύεται αν και είναι εκτός κινδύνου.

Υπενθυμίζεται ότι το 14 μηνών βρέφος νοσηλευόταν μετά την διάσωσή του από το φλεγόμενο διαμέρισμα όπου διαμένει η μάνα με τα τρία παιδιά της, αλλά τη Δευτέρα εκείνη το άρπαξε από το θάλαμο που νοσηλευόταν και από εκείνη την ημέρα αναζητούνταν από την αστυνομία.

Όπως τόνισε μιλώντας στο real.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Εμμανουήλ Παπασάββας, τα άλλα δύο παιδιά θα κρατηθούν στο Παίδων και στη συνέχεια θα δοθούν σε ίδρυμα, ενώ απαγορεύτηκε στην μητέρα να ξαναμπεί στο νοσοκομείο.