Αποκάλυψη TMZ: O Avicii έκοψε τις φλέβες του και πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία

Ο Σουηδός αστέρας της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής...
Ο Σουηδός αστέρας της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, γνωστός ως Avicii, σύμφωνα με το ΤΜΖ, έκοψε τις φλέβες του και πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Οι νέες αυτές πληροφορίες έρχονται λίγες ημέρες μετά από την επιστολή της οικογένειας του στην οποία μιλούσαν για την πίεση που ένιωθε ο διάσημος Dj και όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά δεν μπορούσε να συνεχίσει πλέον.

Η επιστολή της οικογένειας του Avicii:

"Ο αγαπημένος μας Τιμ ήταν ένας αναζητητής, μια εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή που έψαχνε απαντήσεις σε υπαρξιακά ερωτήματα. Ένας υπερβολικά τελειομανής, ο οποίος ταξίδευε και δούλευε σκληρά με ρυθμό που οδήγησε σε έντονο στρες.

Όταν σταμάτησε να περιοδεύει, ήθελε να βρει μια ισορροπία στη ζωή για να είναι ευτυχισμένος και να μπορεί να κάνει ό, τι αγαπούσε περισσότερο - μουσική. Αγωνίστηκε πραγματικά με σκέψεις για το Νόημα, τη Ζωή, την Ευτυχία. Δεν μπορούσε να συνεχίσει πλέον.

Ήθελε να βρει τη γαλήνη. Ο Τιμ δεν ήταν φτιαγμένος για την επιχειρηματική μηχανή, στην οποία βρέθηκε, ήταν ένας ευαίσθητος άνθρωπος που αγαπούσε τους θαυμαστές του, αλλά απέφευγε τους προβολείς.

Τιμ, θα σε αγαπάμε πάντα και θα μας λείψεις πολύ. Ο άνθρωπος που ήσουν και η μουσική σου θα σε κρατούν πάντα ζωντανό"

Πηγή: TMZ, Dailymail

Ο γνωστός DJ Avicii άφησε την τελευταία του πνοή, στα 28 του χρόνια