Απόλυτο φαβορί η Φουρέιρα: Κυκλοφόρησε το «Fuego» στα Ισπανικά! Η αντεπίθεση του Ισραήλ

Η Λισαβόνα παραληρεί στον ρυθμό της Φουρέιρα. Η εκπρόσωπος της Κύπρου βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των στοιχημάτων με το «Fuego», ενώ η κυκλοφορία του τραγουδιού στα ισπανικά έχει απογειώσει την δημοτικότητά της.
Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision τα γραφεία στοιχημάτων θεωρούν την υποψηφιότητα της Κύπρου με την Ελένη Φουρέιρα το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το μεγάλο τρόπαιο της βραδιάς.

Το Fuego της Κύπρου έχει βάλει «φωτιά» στους αντιπάλους, με το Ισραήλ με τη Νέτα Μπαρζιλάι να είναι αυτή την στιγμή η μόνη χώρα που «απειλεί» την πρωτιά την Φουρέιρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Ισραήλ αναγκάζεται να αλλάξει την σκηνική παρουσία για να ανταγωνιστεί την πληθωρική Φουρέιρα, χωρίς να αποκαλύπτει τι ακριβώς αλλάζει.

Κάποιοι μάλιστα άρχισαν να συζητούν για το αν η Κύπρος μπορεί να διοργανώσει του χρόνου τον διαγωνισμό της Eurovision αν κερδίσει με τον Κύπριο υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη να απαντά ότι η Κυπριακή κυβένρηση είναι έτοιμη να αναλάβει τα έξοδα της επόμενης διοργάνωσης της Eurovision αν κερδίσει η Ελένη Φουρέιρα φέτος.

Στο μεταξύ κίνηση ματ θεωρείται από την Ελένη Φουρέιρα και την κυπριακή αποστολή να κυκλοφορήσουν μόλις μια μέρα πριν το μεγάλο τελικό της Eurovision το Fuego στα Ισπανικά.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του ΑΝΤ1: