Quantcast

Εισβολή διαρρηκτών στην έπαυλη της Λιζ Χάρλεϊ

Η ηθοποιός, πρώην μοντέλο Λιζ Χάρλεϊ αύξησε τα μέτρα ασφάλειας στο εξοχικό της αξίας 6 εκατ. αγγλικών λιρών, μετά την εισβολή διαρρηκτών, ενώ η ίδια και φιλοξενούμενοί της ήταν μέσα στην κατοικία.
Η ηθοποιός, πρώην μοντέλο Λιζ Χάρλεϊ φέρεται να αύξησε τα μέτρα ασφάλειας στο εξοχικό της αξίας 6 εκατ. αγγλικών λιρών, μετά την εισβολή διαρρηκτών, ενώ η ίδια και φιλοξενούμενοί της ήταν μέσα στην κατοικία.

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί της περασμένης Κυριακής, αφού η Χάρλεϊ είχε παραθέσει δείπνο σε καλεσμένους το προηγούμενο βράδυ.

Οι κλέφτες, που δεν έχουν ακόμη συλληφθεί, έφυγαν με κοσμήματα από το παράθυρο του πάνω ορόφου. Την αστυνομία ειδοποίησαν η Λιζ Χάρλεϊ και οι φιλοξενούμενοί της.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι με τη συνδρομή ανιχνευτών σκύλων έκαναν έρευνες για τον εντοπισμό των διαρρηκτών, πιστεύουν ότι η κατοικία της ηθοποιού στην κομητεία Χερεφορντσάιρ έγινε τυχαία στόχος και ότι οι διαρρήκτες είχαν σταθμεύσει περίπου μισό μίλι μακριά και έφθασαν στην κατοικία από ένα μονοπάτι, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun».

«Η Λιζ ήταν πολύ αναστατωμένη και έκανε το αυτονόητο, αύξησε τα μέτρα ασφάλειας» είπε πηγή στην εφημερίδα. «Η έπαυλη είναι τώρα σαν το Φορτ Νοξ» σημείωσε.

Η έπαυλη βρίσκεται κοντά στην πόλη Λέντμπουρι, είναι περίπου 1.250 τ.μ. και έχει 12 υπνοδωμάτια.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ