Quantcast

Η Angelina Jolie πάσχει από ηπατίτιδα C;

Σαράντα τρία κιλά έχει απομείνει η πανέμορφη ηθοποιός, η οποία εκτός από ανορεξία πάσχει από ηπατίτιδα C, σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Πριν από μία εβδομάδα δημοσιεύματα έφεραν την Angelina Jolie να έχει πεθάνει καθώς πάσχει από ηπατίτιδα C κι εξ ου και η μεγάλη απώλεια βάρους. Αυτά πάντα σύμφωνα με δημοσιεύματα.
 
Σάλο προκάλεσε αρχικά το εξώφυλλο του περιοδικού National Enquirer που δείχνει την πανέμορφη και sexy σταρ πιο αδύνατη από ποτέ και με τίτλο "Η θανατηφόρα ηπατική ασθένεια της Angie", ενώ στον υπότιτλο αναφέρεται στην απελπισμένη προσπάθεια του μέλλοντα συζύγου της Brad Pitt.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η Angelina έχει απομείνει 43 κιλά (υπενθυμίζουμε ότι έχει ύψος 1,72) και παρουσιάζει συμπτώματα της θανατηφόρας ασθένειας. Το περιοδικό σχολιάζει -επικαλούμενο φίλους της ηθοποιού - ότι η Angelina κατέρρευσε, αισθάνεται διαρκώς κόπωση, υποφέρει από αφόρητους πονοκεφάλους και παρουσιάζει αφυδάτωση. Φυσικά τα συμπτώματα αυτά μπορεί να δείχνουν ότι η σταρ πάσχει από κάποια διαφορετική και πιο... ανώδυνη ασθένεια αλλά το National Enquirer έχει βγάλει το ιατρικό πόρισμα.


"Οι φίλοι φοβούνται ότι κόλλησε τη θανατηφόρα ασθένεια εξαιτίας του επικίνδυνου παρελθόντος της με τα ναρκωτικά και το σεξ, καθώς είναι γνωστό ότι έκανε χρήση ηρωίνης" συνεχίζει το περιοδικό και προσθέτει: "Το ιατρικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει την έχει στρεσάρει ιδιαίτερα ώστε να της καταστρέφει τη ζωή. Ο σύντροφός της  Brad Pitt προσπαθεί απεγνωσμένα να την κρατήσει υγιή, αλλά η κατάστασή της είναι εύθραυστη". Μία κατάσταση που καταστρέφει τα όνειρα του ζευγαριού για γάμο και περισσότερα παιδάκια, σημειώνεται στο δημοσίευμα που δίνει ελάχιστο χρόνο ζωής στην ηθοποιό.