Η αυτοβιογραφία της Κόρτνει Λοβ

H χήρα του Κερτ Κομπέιν και γνωστή τραγουδίστρια Κόρτνει Λοβ είναι έτοιμη για την αυτοβιογραφία της, στην οποία δηλώνει: "Θα τα πω όλα".
H χήρα του Κερτ Κομπέιν και γνωστή τραγουδίστρια Κόρτνει Λοβ είναι έτοιμη για την αυτοβιογραφία της, στην οποία όπως δηλώνει " Θα τα πω όλα".

Η ροκ σταρ και ηθοποιός, αρχηγός του συγκροτήματος «Hole» έχει ήδη υπογράψει με τον εκδοτικό οίκο «William Morrow» για την έκδοση της αυτοβιογραφίας της.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τον εν λόγω εκδοτικό οίκο «η Κόρτνεϊ Λαβ θα πει τα πράγματα όπως έχουν». Στα απομνημονεύματά της θα αναφερθεί στον σύζυγό της και αρχηγό των Νιρβάνα, Κερτ Κομπέιν ο οποίος αυτοκτόνησε το 1994, ενώ θα μιλήσει και για την πολυετή εξάρτησή της από τα ναρκωτικά, αλλά και την καριέρα της στο Χόλιγουντ.

Αν και δεν έχει ακόμη αποφασιστεί ο τίτλος του βιβλίου, ωστόσο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το επόμενο φθινόπωρο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Κορτνει Λοβ, έχει γίνει πολλές φορές ιδιαίτερα προκλητική με τις δηλώσεις της.

Πέρυσι είχε αποκαλύψει σε σκανδαλοθηρική εφημερίδα ότι διατηρούσε δεσμό με τον Γκάβιν Ρόσντεϊλ άντρα της τραγουδίστριας Γκουέν Στεφάνι, ενώ λίγες εβδομάδες αργότερα ανέφερε ότι είχε σεξουαλική σχέση και με την Κέιτ Μος την δεκαετία του '90, εκφράζοντας την ελπίδα να μην θυμώσει η καλή της φίλη και σούπερ μοντέλο που αποκάλυψε το μυστικό τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εξαιτίας του άστατου βίου της, η 46χρονη ροκ σταρ έχει χάσει την κηδεμονία της 18χρονης κόρης της Φράνσις Μπιν Κομπέιν.

ΠΗΓΗ: www.golema.gr