Quantcast

Η Κάρα Ντελεβίν υποφέρει από ψωρίαση

Έδωσε «το παρών» σε πρεμιέρα ταινίας και το αποκαλυπτικό της ρούχο φανέρωσε τα σημάδια

?Με εμφανή τα σημάδια της ψωρίασης στο κορμί της, έδωσε «το παρών» η Κάρα Ντελεβίν στην πρεμιέρα της ταινίας «Suicide Squad».

Το διάσημο μοντέλο που τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική, είχε μιλήσει και στο παρελθόν για την αυτοάνοση, μη μεταδοτική ασθένεια που επηρεάζει το δέρμα δημιουργώντας φολιδωτές κηλίδες, αποκαλύπτοντας πώς την είχε βοηθήσει η Κέιτ Μος να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας:

«Ποτέ μου δεν μπορούσα να πω όχι σε κανέναν. Λίγο καιρό μετά αρρώστησα και απέκτησα ψωρίαση. Ένιωθα αποσυνδεδεμένη από τον εαυτό μου, αλλά το πρακτορείο μου, το μόνο που έκανε ήταν να με σπρώξει σε ένα ιατρείο, όπου μου έδωσαν να πάρω κορτιζόνη. Στην πραγματικότητα, το μόνο που ήθελα ήταν κάποιος να με σταματήσει. Αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε. Ποτέ μου δεν ένιωθα πως είμαι αρκετά καλή και πως μου άξιζε η επιτυχία. Ένιωθα πως απλά ζω το όνειρο κάποιου άλλου. Η Κέιτ Μος ήταν αυτή που με έσωσε. Μπήκε στη ζωή μου και με σήκωσε από το πάτωμα που ήμουν πεσμένη, σε μια από τις δυσκολότερες και πιο αγχωτικές στιγμές της ζωής μου» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.





Σχεδόν ένα χρόνο μετά την δημόσια εξομολόγηση της, η 23χρονη καλλονή έκανε την επανάσταση της και εμφανίστηκε δημόσια με τα σημάδια της ψωρίασης εμφανή, θέλοντας προφανώς να αποδείξει πως μια γυναίκα μπορεί να είναι και έτσι σέξι, δίχως η δερματική ασθένεια να στερεί τίποτα από την θηλυκότητά της.

Φορώντας μια αποκαλυπτική μπλούζα με την πλάτη όλη έξω και πολύ βαθύ ντεκολτέ, η Κάρα Ντελεβίν έκλεψε για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις.

Να αναφέρουμε τέλος, πως η 23χρονη καλλονή έχει πολλούς λόγους για να «λάμπει», καθώς σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην «Vogue», μίλησε με λόγια αγάπης για την σύντροφό της St.Vincent, λέγοντας:

«Είμαι απόλυτα ερωτευμένη… Πριν από εκείνη δεν ήξερα τι είναι η αγάπη. Τι σημαίνει πραγματική αγάπη. Δεν καταλάβαινα το βάθος της. Πάντα πίστευα πως η αγάπη είναι ΕΣΥ, απέναντι σε όλο τον κόσμο. Τώρα ξέρω ότι το νόημα της ζωής βρίσκεται στην αγάπη. Είτε η αγάπη είναι για τον εαυτό σου, είτε για τον κόσμο, είτε για τον σύντροφό σου».

Μάλιστα τόνισε πως «όταν ήμουν παιδί, χρησιμοποιούσα την λέξη gay ως μια κακή λέξη και έλεγα “αυτό είναι τόσο gay”. Όλοι μου οι φίλοι το ίδιο έκαναν. Οι γονείς της St Vincent ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί. Είμαι φανερά ερωτευμένη, επομένως αν ο κόσμος θέλει να με χαρακτηρίσει gay, τότε αυτό είναι θαυμάσιο. Αλλά όλοι είμαστε ευμετάβλητοι, μεγαλώνουμε και αλλάζουμε!»

Πηγή: star.gr