Quantcast

Τα καλλιστεία που δεν είδαμε ποτέ!

Σε ένα σύντομο, πριβέ «κάστινγκ», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στέφθηκε Miss Universe Greece ανάμεσα σε δέκα διαγωνιζόμενες. (VIDEO)
Η οικονομική κρίση χτύπησε και τα καλλιστεία που φέτος, όχι μόνο ήταν πιο λιτά, αλλά δεν έγιναν καθόλου!

Ο επί χρόνια διοργανωτής των καλλιστείων Β. Πρεβελάκης – αφού δεν τα βρήκε με κανέναν κανάλι για να στεγάσει τον απόλυτο διαγωνισμό ομορφιάς, αποφάσισε να κάνει τα καλλιστεία… «κεκλεισμένων των θυρών», σε αίθουσα παραλιακού ξενοδοχείου.

Ο ίδιος δεν τα ονόμασε καλλιστεία βέβαια, αλλά κάστινγκ, από το οποίο επελέγη η πιο όμορφη Ελληνίδα, η Miss Universe Greece που θα μας εκπροσωπήσει στα Miss Universe.

Καλιστεία χωρίς κοινό, γίνονται! Χωρίς μουσικοχορευτικό υπερθέαμα, γίνονται! Χωρίς κριτική επιτροπή, δεν γίνονται! Η Ι. Δάρα, ο Φ. Μεταξόπουλος, ο Θ. Τρανούλης και ο Λ. Σιαράπης ανέλαβαν να διαλέξουν την πιο όμορφη υποψήφια και επέλεξαν την 23χρονη Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία στέφθηκε Miss Universe Greece, ανάμεσα σε δέκα κορίτσια.

Όπως σε κάθε διαγωνισμό ομορφιάς που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και σε αυτό το... κάστινγκ, δεν έλειψαν τα «παράπονα» διαγωνιζόμενων αλλά και κριτών καθώς ο Φ. Μεταξόπουλος, χαρακτήρισε τη νικήτρια – και ιέρεια των Dolce & Cabbana - «κοντή»!