Ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το σκάνδαλο Γουάινστιν: Υπήρξαν εμπόδια που νόμιζα ότι δεν θα ξεπεράσω ποτέ

Λίγο μετά τη βράβευσή του με το βραβείο Πούλιτζερ για την αποκάλυψη του σκανδάλου Γουάινστιν...
Λίγο μετά τη βράβευσή του με το βραβείο Πούλιτζερ για την αποκάλυψη του σκανδάλου Γουάινστιν, ο Ρόναν Φάροου τιμήθηκε από το περιοδικό Time ως ένας από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο κατά το ετήσιο Time 100 Gala.

Ο Φάροου έδωσε το θέμα του στο πασίγνωστο περιοδικό New Yorker το οποίο το δημοσιοποίηση, λίγο καιρό μετά την απόφαση του NBC να μην το μεταδώσει.

Ο δημοσιογράφος, περπάτησε στο κόκκινο χαλί του γκαλά συνοδευόμενος από ένα από τα θύματα του σκανδάλου Γουάινστιν, την Έμιλι Νέστορ και την διάσημη μητέρα του, ηθοποιό Μία Φάροου.


«Πρόκειται για μεγάλη ανακούφιση. Υπήρχαν πολλά εμπόδια τα οποία χρειάστηκε να ξεπεράσω γι αυτό το θέμα, τα οποία νόμιζα ότι δεν θα ξεπερνούσα ποτέ αλλά τα ξεπεράσαμε εξαιτίας κάποιων γυναικών όπως η Έμιλι Νέστορ, που δημοσιοποίησε την ιστορία επώνυμα, σε μία στιγμή που δεν ήξερε τι θα συνέβαινε στη συνέχεια και ποιες θα ήταν οι συνέπειες. Θα της είμαι ευγνώμων σε όλη τη ζωή μου», δήλωσε ο νεαρός δημοσιογράφος, όπως ανέφερε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.