Σήμερα στη Realnews: Food & Travel, το κορυφαίο περιοδικό για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Από αυτήν την Κυριακή και κάθε μήνα αποκλειστικά με τη Realnews.

Food & Travel

Από αυτήν την Κυριακή και κάθε μήνα αποκλειστικά με τη Realnews.

Το κορυφαίο περιοδικό για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Γαστρονομικές προτάσεις και μοναδικοί προορισμοί. 
Το Food & Travel εστιάζει στα ωραιότερα πράγματα στη ζωή όπως είναι το ταξίδι και η γαστρονομία και υπόσχεται να γίνει ο απόλυτος προορισμός σας!

       

Γαστρονομία

Στο Food & Travel θα ανακαλύψετε όλες τις νέες γεύσεις και τις πιο hot τάσεις στον κόσμο της γαστρονομίας.

Καταξιωμένοι και νέοι σεφ μας μυούν σε εμπειρίες γεύσης και μας αποκαλύπτουν όλες τις γαστρονομικές τάσεις.

Ταξιδεύουμε στον κόσμο, σε αναζήτηση των απόλυτων γκουρμέ προορισμών, ανακαλύπτοντας μοναδικές γεύσεις που συνθέτουν τη μαγειρική ταυτότητα της κάθε περιοχής.

   

Εμπνευσμένα και εντυπωσιακά φωτογραφημένα φαγητά και ποτά, δίπλα σε εποχιακές ψαγμένες συνταγές, συμπληρώνουν τις παρουσιάσεις των καλύτερων εστιατορίων στον κόσμο, ενώ συναρπαστικές γκουρμέ αποδράσεις θα μας αποκαλύψουν προορισμούς που θα μας μυήσουν σε νέες γαστριμαργικές απολαύσεις.

Ενημερωμένα ρεπορτάζ για νέα προϊόντα γεύσης, κριτικές και προτάσεις εστιατορίων και ξενοδοχείων από την Ευρώπη και όλο τον κόσμο, πληρέστατοι ταξιδιωτικοί οδηγοί και υπέροχα ερευνητικά φωτορεπορτάζ, κάνουν το ταξίδι μαγευτικό.

Ταξίδι

Κάθε τεύχος είναι συναρπαστικό. Στην πλούσια ύλη του, ξεχωρίζουν οι εντυπωσιακές φωτογραφίες ειδυλλιακών προορισμών με υπέροχα
κείμενα και σχόλια από εξειδικευμένους συντάκτες και opinion leaders, οι οποίοι ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο φέρνοντας μας σ' επαφή
με άγνωστους τόπους, με τα καλύτερα εστιατόρια, ξενοδοχεία και μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά αξέχαστων διακοπών.Το περιοδικό Food & Travel μας πηγαίνει σαφάρι, κρουαζιέρες, σαλπάρει για εξωτικά νησιά, μας ταξιδεύει εναλλακτικά, κάνει σκι σε αλπικά χωριά,
μας αποκαλύπτει μονοπάτια στο βουνό και μας προσκαλεί σε διακοπές με... δράση.

Γραφικές πόλεις, πολύχρωμες αγορές, συναρπαστική φύση.

Από την ωραιότερη λίμνη του κόσμου, στα πιο όμορφα νησιά της Μεσογείου και τις απόκρημνες πλαγιές των Ιμαλαΐων.Αν θέλετε να ταξιδέψετε, μην κοιτάτε αλλού. Ο προορισμός είναι ένας!

Περιοδικό Food & Travel μόνο με την εφημερίδα Realnews.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ: