Quantcast

Στη «Μουρμούρα» Μακρυπούλια - Τσιμιτσέλης;

Ανατροπές, σενάρια αποχωρήσεων και «μετεγγραφές» νέων πρωταγωνιστών συνθέτουν το παζλ της (κωμικής) τηλεοπτικής σειράς του Alpha.
Θα είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Ζέτα Μακρυπούλια το τηλεοπτικό ζευγάρι-έκπληξη της χρονιάς; Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σκέφτονται να αποχωρήσουν το 2016 από την επιτυχημένη κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», προκειμένου να μεταβούν στις ΗΠΑ για σπουδές υποκριτικής και να αναζητήσουν την τύχη τους στην παγκόσμια βιομηχανία του θέαματος, αν και βρίσκονται στο πικ της δημοφιλίας τους. Κάπως έτσι το παρασκήνιο αρχίζει να... βράζει.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, όπως δήλωσε στην εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου «Πρωινό Σου Κου» (στον ΑΝΤ1), συζητάει με την παραγωγή ώστε να μπει στο σίριαλ ως ο άνδρας του νέου -τρίτου- ζευγαριού. Ποια θα είναι όμως η σύντροφός του; Οι πληροφορίες λένε πως έχουν αρχίσει ήδη οι συζητήσεις με τη Γιουλίκα Σκαφιδά, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη συμφωνία ή υπογραφές.

Οπως μαθαίνουμε όμως, ενθουσιασμένη με το ενδεχόμενο να βρεθεί στο πλευρό του Γιάννη είναι και η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία -αν και δεν έχει μιλήσει με τον Alpha- θα ήταν πολύ θετική σε περίπτωση μιας τέτοιας πρότασης, αφού είναι φανατική τηλεθεάτρια του κωμικού σίριαλ.

Οι φήμες λένε πως μόλις η παρουσιάστρια και ηθοποιός έμαθε πως το όνομά της «παίζει» για τη θέση που αδειάζει στο καστ, χαμογέλασε με ικανοποίηση. Βέβαια, τόσο το Mega όσο και ο ΑΝΤ1 ερίζουν για εκείνη, έχοντας στα πλάνα τους δελεαστικές και πολύ «δυνατές» προτάσεις για εκείνη.

Αν και είχε ακουστεί πολύ έντονα και το όνομα της Αθηνάς Οικονομάκου για τον συγκεκριμένο ρόλο, εκείνη διέψευσε την είδηση.

Πηγή: espresso