Στο «DanSing for you» του Mega Κύπρου!

Η επιτυχημένη στιχουργός Εύη Δρούτσα θα είναι το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής του καινούργιου τάλεντ σόου DanSing for you που κάνει πρεμιέρα στο Mega Κύπρου.
Η επιτυχημένη στιχουργός που συμμετείχε το 2005 στο Fame Story 3 του ANT1 ως μέλος της κριτικής επιτροπής, ενώ τα επόμενα χρόνια την είδαμε στις εκπομπές του Alter, TV Weekend και Μεσημεριανό Express, επιστρέφει στην τηλεόραση. Αυτή τη φορά όμως στην κυπριακή και συγκεκριμένα στο Mega Κύπρου.

Η Εύη Δρούτσα θα είναι το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής του καινούργιου τάλεντ σόου DanSing for you που κάνει πρεμιέρα στο Mega Κύπρου, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις εννιά το βράδυ.

Τα άλλα δυο μέλη της επιτροπής είναι ο Άλεξ Παναγής (είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον του 2009) και ο χορογράφος Τζέικ Αθανασιάδης. Το σόου συνδυάζει τον χορό και το τραγούδι. Πραγματοποιείται για πρώτη φορά και έχει φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στην Παιδογκολογική Μονάδα Μακαρίου Νοσοκομείου της Λευκωσίας.

Το σόου θα παρουσιάζει η Χριστιάννα Αριστοτέλους, την οποία γνωρίσαμε στην Ελλάδα το 2008 στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον Όμορφο κόσμο το πρωί.

Ανάμεσα στους διάσημους –όλοι από την Κύπρο- που συμμετέχουν στο τάλεντ σόου, συναντάμε μεταξύ άλλων τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος θα διαγωνίζεται στο τραγούδι, ντουέτο με την Βέρα Μπούφη, την Όλγα Βενετσάνου (συμμετείχε στο Dream show the music), τον Σταύρο Κωνσταντίνου (Super Idol, 2004) και τον Χοβίκ (X-Factor II).

Συνολικά θα διαγωνίζονται δεκαέξι ζευγάρια, οκτώ στο τραγούδι και οκτώ στον χορό. Κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί ένα ζευγάρι, ύστερα από τηλε-ψηφοφορία του κοινού.

ΠΗΓΗ: yupi.gr