Quantcast

Βασιλειάδης: Αποφασίσαμε την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος – Στο τραπέζι και… Grexit (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, εάν δεν υπάρχει ένα σαφές πλαίσιο συμφωνημένο από όλους, είπε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Αθλητισμού, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Την απόφαση να ανασταλεί επ' αόριστον το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, εξερχόμενος το μεσημέρι από το Μέγαρο Μαξίμου και τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.

Οπως είπε ο Γιώργος Βασιλειάδης, η Σούπερ Λιγκ δεν θα αρχίσει ξανά, εάν δεν υπάρξει ένα σαφές πλαίσιο, συμφωνημένο από όλους.

«H κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει μεγάλες μάχες για να εξυγιάνει το ποδόσφαιρο. Κερδίσαμε πολλά αλλά πρέπει να γίνουν και πολλά. Δεν θα επιτρέψουμε να μπει σε κίνδυνο η προσπάθεια και να γυρίσουμε πίσω, αναλαμβάνοντας και το πολιτικό κόστος», δήλωσε.

«Το πιο σημαντικό είναι οι κανόνες να ισχύουν για όλους έναντι όλων. Αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Στο ερώτημα αν είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός ποδοσφαιρικού... Grexit, το κυβερνητικό στέλεχος επιβεβαίωσε το πρωϊνό ρεπορτάζ του Real.gr και του Βασίλη Σκουρή, λέγοντας:

«Τα πάντα είναι στο τραπέζι αν δεν αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Περιμένουν τις προτάσεις από τη λίγκα. Τις επόμενες ώρες και ημέρες θα κάνουμε και άλλες ανακοινώσεις».

Και συμπλήρωσε: «Περιμένουμε ένα νέο πλαίσιο κανόνων συμφωνημένο από όλους. Το πλαίσιο είναι σαφές, πρέπει να αυστηριοποιηθεί ακόμα περισσότερο. Θα ληφθούν οι πρόνοιες για να μην επηρεαστεί η Εθνική».

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1



Διεκόπη οριστικά ο αγώνας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ – Βασιλειάδης: Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις