Δ. Καμμένος για το Σκοπιανό: Οποιος δεν έπιασε το μήνυμα του συλλαλητηρίου θα τον γράψει η ιστορία με σκούρα γράμματα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμείς δεν θα γίνουμε αριστεροί, δεν ξυπνήσαμε μια μέρα να γίνουμε διεθνιστές, ούτε εγώ, ούτε ο Πάνος (Καμμένος), ούτε κανείς από την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα, τόνισε ο βουλευτής Πειραιά των ΑΝΕΛ σχετικά με τη στάση του κόμματος στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
«Είναι ένα εθνικό, υπερεθνικό, υπερκομματικό, παλλαϊκό συλλαλητήριο, όποιος δεν έπιασε το μήνυμά του κάνει λάθος και θα τον γράψει η ιστορία με σκούρα γράμματα», τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος στον ΑΝΤ1,  απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στην κριτική που άσκησαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καμμένος δεν θέλησε να σχολιάσει την άποψη του Π. Σκουρλέτη ότι ήταν λάθος η παρουσία στελεχών των ΑΝΕΛ στο συλλαλητήριο, επαναλαμβάνοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν πρόκειται να δεχθούν σε καμία περίπτωση το όνομα και κανένα παράγωγο του ονόματος Μακεδονία ειδικά σε αυτή την περίοδο που «εμείς έχουμε το πάνω χέρι».

Εμείς δεν θα γίνουμε αριστεροί, δεν ξυπνήσαμε μια μέρα να γίνουμε διεθνιστές, ούτε εγώ, ούτε ο Πάνος (Καμμένος), ούτε κανείς από την υπόλοιπη κοινοβουλευτική ομάδα, τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ σχετικά με τη στάση του κόμματος στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Ο καθένας έχει τη δική του άποψη, δε γεννηθήκαμε όλοι από την ίδια μήτρα, τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Δείτε το βίντεο: