Έπαιρνε επίδομα... ανηλίκου για τη βουλευτή κόρη της!

Σάλο προκάλεσε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Realnews για την αντιπρόεδρο του ΕΣΡ, Λίνα Αλεξίου. Κεγκέρογλου: Σε τέτοια θέματα θα πρέπει να είμαστε άκαμπτοι. Διαβάστε το ρεπορτάζ της εφημερίδας.
Του Βαγγέλη Μπότσαρη

Μέχρι το 2013 έπαιρνε το επίδομα ανήλικων τέκνων για τις όχι και τόσο ανήλικες κόρες της, Ζωή και Βασιλική-Ιωάννα Κωνσταντοπούλου, η αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης Λίνα (Ορσαλία) Αλεξίου. Πρόκειται για την πρώην σύζυγο του Νίκου Κωνσταντόπουλου και μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Realnews φέρνει στο φως έγγραφο της προϊσταμένης της Α’ Διεύθυνσης του Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Προσωπικού Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σύμφωνα με το οποίο, στις 20 Νοεμβρίου του 2013, με απόφαση διευθυντή διακόπτεται αναδρομικά η χορήγηση των επιδομάτων για τις δύο της κόρες. Τη Ζωή, που σήμερα είναι 38 ετών, και τη Βασιλική-Ιωάννα, 31 ετών.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews

                   

Κεγκέρογλου: Σε τέτοια θέματα θα πρέπει να είμαστε άκαμπτοι

Στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της Realnews αναφέρθηκε ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Δεν διάβασα παρά μόνο τη Real για την αποκάλυψη που κάνει με τα οικογενειακά επιδόματα», τόνισε ο κ. Κεγκέρογλου, μιλώντας στον ΑΝΤ-1 και πρόσθεσε:

«Είμαι αρμόδιος για τα οικογενειακά επιδόματα».

Σχολιάζοντας την παρέμβαση που έκανε για το θέμα ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής, ο οποίος είπε ότι «πετάξατε τη μπάλα στην εξέδρα», ο υφυπουργός Εργασίας σημείωσε:

«Αν ήταν άλλου κόμματος, θα είχατε ζητήσει να παραιτηθεί».

Ο κ. Κεγκέρογλου ανέφερε ότι «σε τέτοια θέματα, όταν αποκαλύπτονται, θα πρέπει να είμαστε άκαμπτοι».

«38 χρονών να παίρνει επίδομα παιδιού;», αναρωτήθηκε.Γ. Ραγκούσης: Πολιτικό λάθος της κ. Κωνσταντοπούλου

Πατήστε εδώ και διαβάστε όλες τις αντιδράσεις.