Επιμένει ο Γεωργιάδης στον realfm για τη δήλωση «Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας;»: Να μου κάνει μήνυση και να πάμε στα δικαστήρια!

Όλες τις φήμες και τις μαρτυρίες που άκουσα για τον ΣΥΡΙΖΑ όταν ήμουν υπουργός θα τις καταθέσω ενόρκως στην προανακριτική επιτροπή, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τον Νίκο Στραβελάκη. Σφοδρή αντίδραση της κυβέρνησης: Παραφροσύνη, να πάρει ηρεμιστικό, θα έχει και η Novartis.


«Να μου κάνει μήνυση και να πάμε στα δικαστήρια. Και εκεί θα δούμε τι θα γίνει», ήταν το σχόλιο του Αδωνι Γεωργιάδη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη, για τη σφοδρή αντίδραση του Μαξίμου στις δηλώσεις του ότι «ο Τσίπρας είναι διεφθαρμένος» και τους βαρύτατους υπαινιγμούς που διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ λέγοντας «λέτε να μην ξέρω εγώ αν ο Τσίπρας τα παίρνει».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επιμένει και δηλώνει ότι «όταν θα προσκληθώ στην επιτροπή (προανακριτική για Novartis) για την οποία πιστεύω ότι δεν θα κάνουν την απρέπεια να την κλείσουν αμέσως, όλες τις φήμες, όλα τα “πιθανόν” και όλες τις μαρτυρίες που άκουγα ως υπουργός και που προσπαθούσαν να μου εξηγήσουν στο γραφείο μου γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε όλα τα μέτρα μείωσης της δαπάνης και υιοθέτησε τότε όλα τα επιχειρήματα της φαρμακοβιομηχανίας για να δώσουμε 500 εκατ. ευρώ παραπάνω, τότε, στους φαρμακοβιομήχανους και στη Novartis και όχι μόνο, φυσικά, όλες αυτές τις φήμες και τις μαρτυρίες που άκουσα θα τις καταθέσω ενόρκως στην επιτροπή».

Στο ερώτημα αν δέχεται να αρθεί η ασυλία του στην περίπτωση που ο πρωθυπουργός του υποβάλει μήνυση, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Αυτομάτως, φυσικά και θα αρθεί η ασυλία μου».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.

Μαξίμου: Παραφροσύνη, να πάρει ηρεμιστικό, θα έχει και η Novartis

«Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis. Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δε μπορεί, θα έχει και η Novartis», ήταν η σφοδρή αντίδραση της κυβέρνησης στο βαρύτατο «κατηγορώ» του Αδωνι κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε δηλώσεις του, στην τηλεόραση του Alpha αποκάλεσε τον πρωθυπουργό «διεφθαρμένο».

«Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ στο 3ο λεπτό:Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την αντίδραση και του ΣΥΡΙΖΑ και σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου αναφέρονται τα εξής:

«Με τις σημερινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο Άδωνης Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του.

Αν δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας.

Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία».


ΣΥΡΙΖΑ: Αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο Μητσοτάκης για μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία