Κρανιδιώτης στον realfm για μέρισμα: Θα το υπερψηφίζαμε

Οτιδήποτε δίνεις στον κόσμο είναι καλό, είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς.
"Θα υπερψηφίζαμε, διότι οτιδήποτε δίνεις στον κόσμο είναι καλό" είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Όπως είπε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, "η Πολιτεία από τον νόμο και από το σύστημα που εφαρμόζουμε επί δεκαετίες, δίνει στους ανθρώπους χρήματα. Πάντοτε πρέπει να υπάρχει κοινωνικός ρόλος. Το επιχείρημα που λέει, το οποίο είναι σωστό, ότι έχουν αφαιρεθεί πολύ περισσότερα από τον κόσμο, δεν αρκεί για να πει κανείς ότι 'όχι να μην τους δώσουμε'. Δηλαδή τι σημαίνει αυτό; Αφού τους αφαιρέθηκαν πολλά να μην τους δώσουμε και τα λίγα που μπορούν να επιστραφούν…".
 
"Εμείς θα υπερψηφίζαμε, διότι οτιδήποτε δίνεται στον κόσμο ο οποίος υποφέρει είναι καλό. Το εάν η κυβέρνηση θα το εκμεταλλευτεί πολιτικά, ψηφοθηρικά είναι κάτι αναμενόμενο και ένα άλλο ζήτημα. Αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να κάνεις αντιπολίτευση μόνο και μόνο για αυτό" σημείωσε.

Ερωτηθείς εάν συμφωνεί με την εκτίμηση ότι η ΝΔ έχει επιλέξει το τελευταίο διάστημα μία πιο "δεξιά" ατζέντα και εάν αυτό δημιουργεί μια πίεση, ο ίδιος απάντησε μεταξύ άλλων ότι:

"Εμείς δεν κινούμαστε μόνο στον χώρο μόνο της καθαρόαιμης δεξιάς, απευθυνόμαστε και σε όλους τους πατριώτες που δεν υπάρχουν μόνο στο δικό μας τον χώρο. Η διαφορά μας από τους άλλους είναι ότι εμείς δεν είμαστε νεοφιλελεύθεροι, είμαστε κατά του κοινωνικού δαρβινισμού και της ανθρωποφαγίας και δεν πιστεύουμε ότι ο ένοχος για όλα είναι το κράτος... Εμείς δεν αισθανόμαστε καμία πίεση".

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ

ΠΗΓΗ: enikos.gr