Ξυδάκης στον realfm μετά τη ρωγμή με ΑΝΕΛ για την αλλαγή φύλου: Μπορεί να βρεθούμε με άλλους και να χωρίσουμε με άλλους

Kαθώς προσπαθούμε να μπούμε στη φάση της ανόρθωσης και της ανάταξης πολλά στρατηγικά σχέδια θα μεταμορφώνονται και θα προσπαθούν να δώσουν σχήμα σε μία νέα Ελλάδα και σε μία νέα κοινωνία, είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.
Με άλλους μπορεί να βρεθούμε και με άλλους να χωρίσουμε, ήταν η απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Ξυδάκη, στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, για το ενδεχόμενο επανεξέτασης των συμμαχιών του κόμματος, μετά την αρνητική ψήφο των ΑΝΕΛ και τη θετική του Ποταμιού στο νομοσχέδιο για τη διόρθωση φύλου από τα 15.

Ο κ. Ξυδάκης, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Νομίζω ότι καθώς φθάνουμε στο τέλος της πρώτης μακρότατης οδυνηρής φάσης, ιστορικής, της μνημονιακής περιπέτειας της Ελλάδος, καθώς προσπαθούμε να μπούμε στη φάση της ανόρθωσης και της ανάταξης, πολλές σκέψεις, πολλές συνειδήσεις, πολλά στρατηγικά σχέδια θα μεταμορφώνονται και θα προσπαθούν να δώσουν σχήμα σε μία νέα Ελλάδα και σε μία νέα κοινωνία. Και εκεί μπορεί να βρεθούμε μαζί με άλλους ανθρώπους, μπορεί να χωρίσουμε με άλλους».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως όλα είναι ανοιχτά και πρόσθεσε: «Είναι ανοιχτά γιατί, αυτή είναι η πεποίθηση μου ευρέα πεποίθηση, ζούμε έναν μείζονα κοινωνικό μετασχηματισμό με πολύ πόνο και πολλές αναστατώσεις».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΞΥΔΑΚΗ.

Σε δοκιμασία η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. μετά τις «ρωγμές» για την αλλαγή φύλου