Quantcast

Λοβέρδος στον realfm για Novartis: Πίσω από την ιστορία υπάρχει συμμορία – Να ’ρθουν οι μάρτυρες με κουκούλες και ρόμπες στη Βουλή

Η απόπειρα να υπάρξει η παραμικρή σκιά στο όνομα μου θα απαντηθεί με όλα τα νόμιμα μέσα, είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και τον Νίκο Στραβελάκη. Μηνύσεις προανήγγειλε ο κ. Λοβέρδος.
«Η απόπειρα να υπάρξει η παραμικρή σκιά στο όνομα μου θα απαντηθεί με όλα τα νόμιμα μέσα. Μη νομίζετε ότι αυτή η ιστορία για τους συμμορίτες που τη κατασκεύασαν θα μείνει έτσι. Όλα όσα έχουν ειπωθεί ή θα ειπωθούν, όλα θα τους επιστραφούν και με τους κατάλληλους τρόπους», είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της Novartis.

Ο πρώην υπουργός ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «ζητήσαμε και ως πολιτικό κόμμα, αλλά το ζητάω και εγώ προσωπικά, τώρα που θα κατατεθεί ο φάκελος στη Βουλή, το διαβιβαστικό της Εισαγγελίας να δοθεί στη δημοσιότητα να ξέρουμε τι λέει για πολιτικά πρόσωπα και δεύτερον να δοθεί όλος ο φάκελος στη δημοσιότητα. Όταν από την κυβέρνηση την ίδια, με πρωτοβουλία των υπουργών Δικαιοσύνης λένε τώρα, γίνονται ανακοινώσεις επί θεμάτων που αφορούν τις σχέσεις της Εισαγγελίας με τη Βουλή και δεν χωράει κυβερνητική παρέμβαση και ανακατεύεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός, όταν δίνουν τέτοιο πολιτικό χαρακτήρα παρανόμως οι ίδιοι οι πολιτικοί, τα στελέχη της κυβέρνησης, ζητάμε και εμείς να δοθεί όλος ο φάκελος στη δημοσιότητα».

«Έφεραν ανθρώπους με κουκούλες να λένε ότι λένε. Να έρθουν οι μάρτυρες αυτοί με τις κουκούλες τους στη Βουλή και αν φοβούνται ότι θα τους προδώσει και η κίνηση του σώματος να φορέσουν και ρόμπες. Αν φοβούνται ότι θα εκτεθούν από τα χέρια τους να βάλουν και γάντια. Τα επιχειρήματά τους, όμως, θα τα συντρίψω. Όποια και αν είναι αυτά» είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόσθεσε:
 
«Πίσω από αυτή την ιστορία υπάρχει συμμορία. Όταν αποκαλυφθούν όλα τα ψεύδη που αφορούν τα πολιτικά στελέχη, τότε θα μιλήσουμε και για τα υπόλοιπα. Αλλά θα αποκαλύπτονται όλα μέρα με τη μέρα. Όποιος τόλμησε και μία πολιτική πορεία τόσων ετών να βάλει σκιά θα το μετανιώσει γιατί θα μεταχειριστώ όλα τα πολιτικά μέσα και όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτει κάθε έντιμος πολίτης».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ

Την κατάθεση μηνύσεων και αγωγών «όχι μόνο κατά των φυσικών αλλά και των ηθικών αυτουργών αυτής της ελεεινής σκευωρίας, όποιοι και αν είναι αυτοί» προανήγγειλε με ανάρτησή του στο τουίτερ ο βουλευτής Β’ Αθηνών και πρώην υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis.

Λοβέρδος: «Σκευωρία» η εμπλοκή μου στην υπόθεση Novartis - Καταθέτω μηνύσεις και αγωγές

«Βόμβα» της Επιθεωρήτριας Δημόσιας Διοίκησης στον realfm για τη Novartis: Βρίσκουμε έγγραφα σε σπίτια υπαλλήλων