ΝΔ: Εργαζόμενοι αντιμετωπίζονται με γκλομπ και χημικά – Αυτή είναι η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου

Επίθεση της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση με αφορμή τα επεισόδια έξω από το υπουργείο Ενέργειας. Τι είπε στον realfm 97.8 για τις επενδύσεις η Ντόρα Μπακογιάννη.
Τα «πυρά» της Νέας Δημοκρατίας δέχεται η κυβέρνηση, με αφορμή τα επεισόδια με τους μεταλλωρύχους έξω από το υπουργείο Ενέργειας.

«Όταν οι “Ρουβίκωνες” επιχειρούν να μπουν βίαια στο κοινοβούλιο, δικαιολογούνται και οι συλληφθέντες απελευθερώνονται με εντολή του Προέδρου της Βουλής», αναφέρει η ΝΔ, προσθέτοντας,

«Όταν εργαζόμενοι -που κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους εξαιτίας των αποφάσεων της κυβέρνησης- επιχειρούν να επιδώσουν διαμαρτυρία στον αρμόδιο υπουργό, αντιμετωπίζονται με γκλομπ και χημικά. Αυτή είναι η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου», καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Μπακογιάννη στον realfm: Η πραγματικότητα διαψεύδει κάθε μέρα τα λόγια του Τσίπρα

Η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε, μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου τις εξελίξεις στο ζήτημα των επενδύσεων.

«Είναι πάρα πολύ απογοητευτικά όλα αυτά τα οποία ζούμε. Είναι απογοητευτικά γιατί απεδείχθη για άλλη μία φορά ότι η ρητορική του κ. Τσίπρα έχει όση αξιοπιστία είχε και στο παρελθόν. Δηλαδή, όση αξιοπιστία είχε το σκίσιμο των μνημονίων και το παράλληλο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης άλλη τόση, αξιοπιστία, έχει η σημερινή ρητορική του περί φιλοεπενδυτικού κλίματος κ.λπ. Διότι τον διαψεύδει κάθε μέρα η πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά η πρώην υπουργός.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στην ανάρτηση Καρανίκα στα social media, λέγοντας:

«Ο κ. Καρανίκας είναι σύμβουλος στρατηγικής του κ. Τσίπρα. Είναι μέσα στο Μαξίμου. Και τολμάει ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι μέσα στο Μαξίμου, να πει “στα τσακίδια” για έναν επενδυτή. Είναι δυνατόν αυτό το πράγμα να συμβαίνει στην Ελλάδα».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ