Πηγές ΝΔ: Καμία συνάντηση του Κυρ. Μητσοτάκη με τον Π. Καμμένο

Νωρίτερα, ο Π. Καμμένος επικοινώνησε με τον Β. Κικίλια και εξέφρασε τη βούλησή του να πληροφορήσει για τα ελληνοτουρκικά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Μόναχο, στη Διεθνή Διάσκεψη Ασφαλείας, στις 16-17/2.
Σε σχέση με την τηλεφωνική συνομιλία Π. Καμμένου-Β. Κικίλια, στην οποία ο υπ. Αμυνας ζήτησε να ενημερώσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Γερμανία καθώς και οι δύο θα παρευρεθούν την Παρασκευή στο Munich Security Conference, διευκρινίζεται από πηγές της ΝΔ ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν προτίθεται να έχει οποιαδήποτε συνάντηση με τον υπουργό.

Ο ΥΕΘΑ, άλλωστε, μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενημερώνει για οποιοδήποτε θέμα κρίνει αναγκαίο, τον αρμόδιο τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας Βασ. Κικίλια, τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι.

Νωρίτερα, εξάλλου, πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είχαν επικοινωνήσει με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είχαν επισημάνει πως «ο κ. Μητσοτάκης δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία άτυπη ενημερωτική συνάντηση που αφορά την κατάσταση στο Αιγαίο».

Οι ίδιοι κύκλοι υπενθύμιζαν πως η ΝΔ έχει ζητήσει να συγκληθεί άμεσα η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για την κατάσταση στο Αιγαίο παρουσία των ΥΠΕΞ και ΥΕΘΑ και κεκλεισμένων των θυρών.