Quantcast

Πλήθος στο μνημόσυνο του Κων. Μητσοτάκη - Ο καφές, τα «πηγαδάκια» και η συγκίνηση του Κυριάκου (ΦΩΤΟ)

Σύσσωμη η οικογένεια Μητσοτάκη, βουλευτές και πολιτευτές της ΝΔ, αλλά και εκατοντάδες πολίτες βρέθηκαν στο μνημόσυνο του Κ. Μητσοτάκη. Με συγκινητικά λόγια τους ευχαρίστησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στις 29 Μαΐου του 2017 σε ηλικία 99 ετών.

Ολη η οικογένεια, τα παιδιά και τα εγγόνια του, καθώς και πολλοί βουλευτές και σημαντικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκαν στον Ιερό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου για το ετήσιο μνημόσυνο.



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους Κωνσταντίνο, Σοφία και Δάφνη, η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ισίδωρο Κούβελο, η Αλεξία και ο Κώστας Μπακογιάννης, η Κατερίνα Μητσοτάκη με τα παιδιά της και η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη με τον γιο της.





Μεταξύ πολλών άλλων ήταν η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και οι κύριοι Κικίλιας, Δένδιας, Χατζηδάκης, Κεδίκογλου, Κουμουτσάκος, Φορτσάκης, Αυγενάκης, Πλακιωτάκης, Φωτήλας, Μανώλης Κεφαλογιάνης, Γιάννης Κεφαλογιάνης πλήθος αυτοδιοικητικώντης Κρήτης και πλήθος κόσμου.

Συγκινητικά ήταν τα λόγια Κυριάκου Μητσοτάκη, για τον πατέρα του και τη μητέρα του μετά το μνημόσυνο, στο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας.

«Θέλω να μνημονεύσω σήμερα, εκ μέρους όλων μας, όχι απλά τον πατέρα μας, αλλά και τη μητέρα μας, τη Μαρίκα Μητσοτάκη, η οποία "έφυγε" και αυτή Μάη μήνα, αυτή την ονειρεμένη εποχή για τον τόπο μας, την Κρήτη, πριν από έξι χρόνια. Αναπαύονται και οι δυο, μαζί, σε ένα μικρό νεκροταφείο στον Αργουλιδέ, όπως το επιθυμούσαν, με θέα τα όμορφα βουνά της Κρήτης και τα όρη. Τα οποία ο μεν ο πατέρας μου τα αγάπησε από τότε που γεννήθηκε, η δε μάνα μου τα αγάπησε από την πρώτη στιγμή που κατέβηκε εδώ κάτω στα Χανιά, στις αρχές της δεκαετίας του ’50», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ απευθυνόμενος στον κόσμο που βρέθηκε εκεί για να τιμήσει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Δείτε τις φωτογραφίες απο τον καφέ μετά το μνημόσυνο που παρέθεσε η οικογένεια:





































Το δείπνο της οικογένειας Μητσοτάκη στα Χανιά (ΦΩΤΟ)

Ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη