Quantcast

Ποτάμι για Βαρουφάκη: Δεν ήταν λάθος, ο Τσίπρας ήξερε τα πάντα και τα αποδεχόταν

Οι Έλληνες φορτώθηκαν στις πλάτες τους 100 δισ. που κόστισε στη χώρα εκείνο το δραματικό εξάμηνο και θα το πληρώνουν για πολύ ακόμη”, τονίζει ο ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Τσιόρδας.
Ο κ.Τσίπρας δεν γνώρισε τον Γ.Βαρουφάκη τη μέρα που σχημάτιζε κυβέρνηση. Συζητούσε μαζί του σε μυστικές συσκέψεις στις οποίες το τότε asset της χώρας, ανέπτυσσε τα τυχοδιωκτικά σχέδιά του, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, ενώ συνεχίζει:

"Η ανάθεση του Υπουργείου Οικονομικών έγινε, έχοντας πλήρη επίγνωση ο κ.Τσίπρας των απόψεων του κ.Βαρουφάκη. Ήξερε τα πάντα και τα αποδεχόταν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπερθεμάτιζε κιόλας προτείνοντας κατάσχεση χρημάτων της ΕΚΤ και διώξιμο με κλωτσιές του Γ.Στουρνάρα, όπως αποκαλύπτει ο πρώην υπουργός του".

"Δεν τα εφάρμοσε αυτά όταν κατάλαβε ότι τον περιμένει το Γουδή. Σήμερα μιλάει για λάθος. Το λάθος, όμως, το πληρώνουν όλοι οι Έλληνες που φορτώθηκαν στις πλάτες τους 100 δισ. που κόστισε στη χώρα εκείνο το δραματικό εξάμηνο. Και θα το πληρώνουν για πολύ ακόμη”, τονίζει ο Δημήτρης Τσιόρδας.