Quantcast

Σάλος για το υβριστικό παραλήρημα Ζουράρι κατά Ολυμπιακού και Αρη – Δ.Καμμένος: Ή εγώ ή αυτός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θέμα παραμονής του Κώστα Ζουράρι στην κυβέρνηση έθεσε ο συνάδελφός του βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, με αφορμή τα σχόλιά του για τις δύο ποδοσφαιρικές ομάδες. «Ας το δουν ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του κόμματος» είπε ο Δημ. Καμμένος. Ολες οι αντιδράσεις.

Θέμα παραμονής του Κώστα Ζουράρι στην κυβέρνηση έθεσε ο συνάδελφός του βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, με αφορμή τις προσβλητικές δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης κατά του Ολυμπιακού και του Αρη.

«Δεν πάει άλλο με αυτόν! Δεν χωράμε και οι δυο. Ή εγώ ή αυτός. Δεν μπορεί ο Ζουράρις να συνεχίσει να λέει τέτοια και να προσβάλλει τόσο κόσμο. Ας το δουν ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του κόμματος» είπε ο κ.Καμμένος μεταξύ άλλων στον ΣΚΑΙ.



Χθες ο υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής των ΑΝΕΛ είχε μιλήσει απαξιωτικά στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Μetropolis 95,5» για τις δύο ομάδες:

Για τον Ολυμπιακό: «Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος κάθισαν 10.000 γαύροι…».

Υποτιμητικά μίλησε και για τον Άρη λέγοντας: «Ποιος τον γα@@@@τον Άρη».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΖΟΥΡΑΡΙ

Σφοδρή επίθεση Καραπαπά στον Ζουράρι

"Οι άνθρωποι δεν κάνουν πίσω. Δεν θα κάνουμε και εμείς. Αυτό το σκουλήκι ξαναέβρισε χυδαία τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δημόσια και φυσικά θα παραμείνει Υφυπουργός Παιδείας (για να συνεχίζει να μας βρίζει)...", έγραψε στο facebook o διευθυντής επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ Κώστας Καραπαππάς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης

"Όσοι διαθέτουν ίχνος, έστω, σοβαρότητας και αυτοσεβασμού, έχουν πάψει προ πολλού να ασχολούνται στα σοβαρά με τον γραφικό… Ζουράρι. Εδώ και πολλά χρόνια έχει χάσει κάθε επαφή με τη σοβαρότητα, προφανώς λόγω… ηλικίας. Έχει το ακαταλόγιστο ο άνθρωπος…

Με την θεσμική του ιδιότητα, όμως, αυτή του υφυπουργού Παιδείας, υπέπεσε σήμερα σ' ένα ολέθριο ολίσθημα, σ' ένα ραδιοφωνικό παραλήρημα, που είχε ύφος πεζοδρομίου (σ’ αυτά είναι καλός…).

Και γι’ αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε –δυστυχώς- μαζί του. Ο Ζουράρις είναι πολύ μικρός για να πιάνει στο στόμα του τον ΑΡΗ.

Το ποιος είναι ο ΑΡΗΣ και ο κόσμος του θα το διαπιστώσει ο ίδιος προσωπικά στις επόμενες εκλογές. Θα πρέπει να γνωρίζει ο γραφικός Ζουράρις ότι ο λαός του ΑΡΗ, όπως ξέρει να επιβραβεύει, ξέρει και να τιμωρεί. Με αμείλικτο τρόπο μάλιστα. Όποιος… σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες...

Δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο γι’ αυτόν. Καλούμε, όμως, τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, να παρέμβει άμεσα και να τον καθαιρέσει από το πόστο που κατέχει. Διότι, οι χυδαίες βωμολοχίες του υφυπουργού του προκαλούν διχαστικές τάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

Πέραν τούτου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει στη διάθεσή της το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης και θα πράξει τα δέοντα. Ελπίζουμε, μόνο, να μην... κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία.

Τέλος, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τη στάση που κράτησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός (σε σταθμό της Θεσσαλονίκης μάλιστα!!!), που φιλοξένησε τον Ζουράρι. Αντί να τον εγκαλέσει τη στιγμή που εκφραζόταν χυδαία για τον ΑΡΗ, αυτός προτίμησε να χαριεντίζεται μαζί του… Τον αφήνουμε στην κρίση του κόσμου".

Και η ΚΑΕ Άρης κατά Ζουράρι

Η ανακοίνωση:

“Είναι ανεπίτρεπτο για ένα πρόσωπο, το οποίο κατέχει πολιτική θέση να εκφράζεται με τέτοιο χυδαίο τρόπο για οποιονδήποτε, πόσω μάλιστα όταν αφορά τον ΑΡΗ, ο οποίος έχει ενώσει όλους τους Έλληνες με τις επιτυχίες, την αγωνιστικότητα και το ήθος που προάγει εδώ και 100 και πλέον χρόνια.

Ως Υφυπουργός Παιδείας, θα πρέπει να υπερασπίζεται τον αθλητικό σύλλογο που γαλουχεί, ανατρέφει μεγάλο μέρος της νεολαίας του τόπου μας στα αθλητικά ιδεώδη, κρατώντας αυτά τα παιδιά μακριά από σκοτεινά και ύποπτα λημέρια, όπου ανήκουν τέτοιες εκφράσεις. Δεν μας προκαλεί όμως ούτε έκπληξη ούτε απορία… Ούτε πιστεύουμε ότι υπάρχει λόγος να δώσουμε αξία στις δηλώσεις του Υφυπουργού Παιδείας.

Η ιστορία του ΑΡΗ αυτόματα απαξιώνει οποιονδήποτε προσπαθεί να τη σπιλώσει. Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας έχρισε κάποιον Υφυπουργό Παιδείας, ωστόσο με τον λόγο του αυτος αγνοεί τη πραγματική σημασία της λέξης παιδεία. Θα πρέπει όμως να σταθούμε και σε κάτι ακόμη.

Έχουμε καταλάβει τη φιλική ή όχι διάθεση κάποιων καθώς και ορισμένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σε σχέση με τον ΑΡΗ. Ανεξάρτητα απ’ αυτό ο κ. Τσίπρας πρέπει να τοποθετηθεί και να πράξει! Ίσως να είναι η αφορμή για μια συζήτηση περί ίσης μεταχείρισης και δικαιοσύνης…”

ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης: "Απαράδεκτες και προσβλητικές δηλώσεις"

Με ανακοίνωση της η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε ανεπίτρεπτα τα όσα είπε ο Υφυπουργός Παιδείας τα οποία προσεγγίζουν τον τυφλό οπαδισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή το σημερινό σχόλιο του Υφυπουργού Παιδείας κ. Κώστα Ζουράρι, σε ραδιοφωνική εκπομπή, το οποίο προσβάλλει βαθύτατα το ιστορικό σωματείο του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Θεωρούμε τέτοιες δηλώσεις ανεπίτρεπτες, άστοχες και προσβλητικές. Δηλώνουμε ότι είναι εκτός των δικών μας “πιστεύω” και σε καμία περίπτωση δεν τις υιοθετούμε.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σεβόμαστε και αγκαλιάζουμε με τον ίδιο τρόπο όλες τις ομάδες και όσους πιστεύουν στο “ευ αγωνίζεσθαι”. Δεν ενστερνιζόμαστε δηλώσεις και κινήσεις που εκφεύγουν των ορίων του φιλάθλου πνεύματος και προσεγγίζουν τον τυφλό οπαδισμό.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

Καμμένος στον realfm 97,8: Σε 72 ώρες θα μιλήσω για το θέμα Ζουράρι