Σφοδρή αντίδραση της κυβέρνησης στις δηλώσεις Γεωργιάδη κατά Τσίπρα: Παραφροσύνη, να πάρει ηρεμιστικό, θα έχει και η Novartis

Βαρύτατο «κατηγορώ» από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ εναντίον του πρωθυπουργού: Είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι, λέτε να μην ξέρω αν τα παίρνει; – ΣΥΡΙΖΑ: Αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία. (BINTEO)
«Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis. Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δε μπορεί, θα έχει και η Novartis», ήταν η σφοδρή αντίδραση της κυβέρνησης στο βαρύτατο «κατηγορώ» του Αδωνι κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε δηλώσεις του, στην τηλεόραση του Alpha αποκάλεσε τον πρωθυπουργό «διεφθαρμένο».

«Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ στο 3ο λεπτό:Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την αντίδραση και του ΣΥΡΙΖΑ και σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου αναφέρονται τα εξής:

«Με τις σημερινές του δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha ο Άδωνης Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του.

Αν δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας.

Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία».