Quantcast

Θύελλα από το υβριστικό παραλήρημα Ζουράρι κατά Ολυμπιακού και Αρη - Ολες οι αντιδράσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Η έκρηξη του συναδέλφου του Δημήτρη Καμμένου, οι αντιδράσεις των κομμάτων αλλά και των ΠΑΕ Ολυμπιακού και Αρη.
Το υβριστικό παραλήρημα του Κώστα Ζουράρι κατά του Ολυμπιακού και του Αρη, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποχρεώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής να υποβάλλει την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, ο οποίος μετά τη συζήτηση της Δευτέρας στη Βουλή θα λάβει τις σχετικές αποφάσεις.

Τα απαξιωτικά σχόλια του Κ. Ζουράρι για τις δύο ομάδες, στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Μetropolis 95,5», έκαναν από το Σάββατο το γύρω του διαδικτύου.

Για τον Ολυμπιακό είπε: «Στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος κάθισαν 10.000 γαύροι…».

Για τον Άρη, σχολίασε: «Ποιος τον γα@@@@τον Άρη».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΖΟΥΡΑΡΙ

Το πρωί της Κυριακής ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος έθεσε θέμα παραμονής του συναδέλφου του στην κυβέρνηση λέγοντας «Δεν πάει άλλο με αυτόν! Δεν χωράμε και οι δυο. Ή εγώ ή αυτός. Δεν μπορεί ο Ζουράρις να συνεχίσει να λέει τέτοια και να προσβάλλει τόσο κόσμο. Ας το δουν ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του κόμματος».

Δείτε το βίντεο από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.



Οι πρώτες αντιδράσεις στο παραλήρημα Ζουράρι ήρθαν από τις ΠΑΕ των ομάδων.

Ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, με ανάρτηση στο facebook.

"Οι άνθρωποι δεν κάνουν πίσω. Δεν θα κάνουμε και εμείς. Αυτό το σκουλήκι ξαναέβρισε χυδαία τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δημόσια και φυσικά θα παραμείνει Υφυπουργός Παιδείας (για να συνεχίζει να μας βρίζει)...", έγραψε o Κώστας Καραπαππάς.

Το μεσημέρι της Κυριακής η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Oι διαδοχικές αήθεις επιθέσεις κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υπουργό Επικρατείας και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και εσχάτως τον Υφυπουργό Παιδείας, οι προκλήσεις και οι ύβρεις στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά και η εχθρική στάση του Πρωθυπουργού, έχουν κάνει σε όλους φανερό ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Διοίκησή του και ο κόσμος του, τον οποίο προσβάλλουν και προκαλούν διαρκώς, δεν είναι αρεστοί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ επειδή «έχει γνώση, έχει σκέψη και κατανοεί», δεν χειραγωγείται, έχει ένστικτο, δεν αποδέχεται φθηνές κολακείες και δεν κατευθύνεται.

Δεν στρατεύεται για να εξυπηρετεί προσωπικές επιθυμίες και επιλογές.

Πολύ περισσότερο δεν ανέχεται υποδείξεις, προσβολές και ύβρεις.

Πάνω από όλα όμως έχει άριστα αντιληφθεί τον ρόλο και τη διολίσθηση της κυβέρνησης, με εκφραστές τα προαναφερόμενα στελέχη της, σε μεθοδεύσεις απαξίωσης, που προδίδουν την απόλυτη απουσία συναίσθησης, της αποστολής και του ρόλου της.

Δυστυχώς για τη χώρα, ο Πρωθυπουργός, κορυφαίοι Υπουργοί και στελέχη (με τελευταίο παράδειγμα τον ανεκδιήγητο Υφυπουργό Παιδείας κ. Ζουράρι) εξαντλούνται σε ρόλους που περιφρονούν την συνταγματική τάξη».

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ Αρης.

«Όσοι διαθέτουν ίχνος, έστω, σοβαρότητας και αυτοσεβασμού, έχουν πάψει προ πολλού να ασχολούνται στα σοβαρά με τον γραφικό… Ζουράρι. Εδώ και πολλά χρόνια έχει χάσει κάθε επαφή με τη σοβαρότητα, προφανώς λόγω… ηλικίας. Έχει το ακαταλόγιστο ο άνθρωπος…

Με την θεσμική του ιδιότητα, όμως, αυτή του υφυπουργού Παιδείας, υπέπεσε σήμερα σ' ένα ολέθριο ολίσθημα, σ' ένα ραδιοφωνικό παραλήρημα, που είχε ύφος πεζοδρομίου (σ’ αυτά είναι καλός…).

Και γι’ αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να ασχοληθούμε –δυστυχώς- μαζί του. Ο Ζουράρις είναι πολύ μικρός για να πιάνει στο στόμα του τον ΑΡΗ.

Το ποιος είναι ο ΑΡΗΣ και ο κόσμος του θα το διαπιστώσει ο ίδιος προσωπικά στις επόμενες εκλογές. Θα πρέπει να γνωρίζει ο γραφικός Ζουράρις ότι ο λαός του ΑΡΗ, όπως ξέρει να επιβραβεύει, ξέρει και να τιμωρεί. Με αμείλικτο τρόπο μάλιστα. Όποιος… σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες...

Δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο γι’ αυτόν. Καλούμε, όμως, τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα, να παρέμβει άμεσα και να τον καθαιρέσει από το πόστο που κατέχει. Διότι, οι χυδαίες βωμολοχίες του υφυπουργού του προκαλούν διχαστικές τάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες.

Πέραν τούτου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει στη διάθεσή της το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξης και θα πράξει τα δέοντα. Ελπίζουμε, μόνο, να μην... κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία.

Τέλος, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για τη στάση που κράτησε ο ραδιοφωνικός παραγωγός (σε σταθμό της Θεσσαλονίκης μάλιστα!!!), που φιλοξένησε τον Ζουράρι. Αντί να τον εγκαλέσει τη στιγμή που εκφραζόταν χυδαία για τον ΑΡΗ, αυτός προτίμησε να χαριεντίζεται μαζί του… Τον αφήνουμε στην κρίση του κόσμου».

Την έντονη δυσφορία της για τα υβριστικά σχόλια του Κ. Ζουράρι εξέφρασε και η ΚΑΕ Αρης.

«Είναι ανεπίτρεπτο για ένα πρόσωπο, το οποίο κατέχει πολιτική θέση να εκφράζεται με τέτοιο χυδαίο τρόπο για οποιονδήποτε, πόσο μάλιστα όταν αφορά τον ΑΡΗ, ο οποίος έχει ενώσει όλους τους Έλληνες με τις επιτυχίες, την αγωνιστικότητα και το ήθος που προάγει εδώ και 100 και πλέον χρόνια.

Ως Υφυπουργός Παιδείας, θα πρέπει να υπερασπίζεται τον αθλητικό σύλλογο που γαλουχεί, ανατρέφει μεγάλο μέρος της νεολαίας του τόπου μας στα αθλητικά ιδεώδη, κρατώντας αυτά τα παιδιά μακριά από σκοτεινά και ύποπτα λημέρια, όπου ανήκουν τέτοιες εκφράσεις. Δεν μας προκαλεί όμως ούτε έκπληξη ούτε απορία… Ούτε πιστεύουμε ότι υπάρχει λόγος να δώσουμε αξία στις δηλώσεις του Υφυπουργού Παιδείας.

Η ιστορία του ΑΡΗ αυτόματα απαξιώνει οποιονδήποτε προσπαθεί να τη σπιλώσει. Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας έχρισε κάποιον Υφυπουργό Παιδείας, ωστόσο με τον λόγο του αυτός αγνοεί τη πραγματική σημασία της λέξης παιδεία. Θα πρέπει όμως να σταθούμε και σε κάτι ακόμη.

Έχουμε καταλάβει τη φιλική ή όχι διάθεση κάποιων καθώς και ορισμένων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σε σχέση με τον ΑΡΗ. Ανεξάρτητα απ’ αυτό ο κ. Τσίπρας πρέπει να τοποθετηθεί και να πράξει! Ίσως να είναι η αφορμή για μια συζήτηση περί ίσης μεταχείρισης και δικαιοσύνης…»

Ο Κώστας Ζουράρις δέχθηκε εμφύλια πυρά και από τους Ανεξάρτητους Ελληνες της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση για τις «απαράδεκτες και προσβλητικές δηλώσεις» του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης:

«Με αφορμή το σημερινό σχόλιο του Υφυπουργού Παιδείας κ. Κώστα Ζουράρι, σε ραδιοφωνική εκπομπή, το οποίο προσβάλλει βαθύτατα το ιστορικό σωματείο του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, οφείλουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Θεωρούμε τέτοιες δηλώσεις ανεπίτρεπτες, άστοχες και προσβλητικές. Δηλώνουμε ότι είναι εκτός των δικών μας “πιστεύω” και σε καμία περίπτωση δεν τις υιοθετούμε.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σεβόμαστε και αγκαλιάζουμε με τον ίδιο τρόπο όλες τις ομάδες και όσους πιστεύουν στο “ευ αγωνίζεσθαι”. Δεν ενστερνιζόμαστε δηλώσεις και κινήσεις που εκφεύγουν των ορίων του φιλάθλου πνεύματος και προσεγγίζουν τον τυφλό οπαδισμό».

ΝΔ για Ζουράρι: Σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης