Χατζηδάκης στον realfm: Οι Έλληνες πρέπει να αντιδράσουμε σαν γροθιά απέναντι στην Τουρκία ανεξάρτητα από το δηλητηριασμένο πολιτικό σκηνικό

Δώσαμε στον Ερντογάν βήμα, ήρθε στην Ευρώπη και είχαμε αυτά που είχαμε και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και μετά, είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. 
«Οι Έλληνες πρέπει να αντιδράσουμε σαν γροθιά απέναντι στην Τουρκία, ανεξάρτητα από το δηλητηριασμένο πολιτικό σκηνικό» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Δεν νομίζω ότι ο χειρισμός της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο θέμα (σ.σ. επίσκεψης Ερντογάν) οδήγησε κάπου, νομίζω οδήγησε σε χειροτέρευση των σχέσεων, του δώσαμε βήμα ήρθε στην Ευρώπη και είχαμε αυτά που είχαμε και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης και μετά» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με το θέμα της Novartis τόνισε ότι «Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το θέμα με κάποια αμηχανία, μου θυμίζει αυτόν που πετάει μια κροτίδα στον αέρα και τρομάζει από την κροτίδα που πέταξε. Εμείς στη ΝΔ είμαστε ξεκάθαροι θέλουμε τα πάντα στο φως" και συμπλήρωσε "Είμαστε της γραμμής όλα στο φως, αλλά ακριβώς γι΄αυτό λέμε ξεκάθαρα ότι δεν θα αφήσουμε και να διασυρθεί μια παράταξη από μια κυβέρνηση, η οποία δεν έχει δώσει τα καλύτερα δείγματα γραφής, συνολικότερα και ειδικότερα στον τομέα της διαφάνειας. Είναι η κυβέρνηση που δέχθηκε εγγυήσεις βοσκοτόπια για να δώσει κανάλια, είναι η κυβέρνηση που είναι αγκαλιά με έναν μεσάζοντα όπλων εδώ και καιρό, είναι η κυβέρνηση που έχει περιορίσει τους ελέγχους του ΚΕΦΟΜΕΠ, του κέντρου ελέγχου μεγάλης περιουσίας σε δραματικό βαθμό... Από αυτή την κυβέρνηση μαθήματα δεν μπορούμε να δεχθούμε».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

ΠΗΓΗ: enikos.gr