Quantcast

Με...150 για την πρόκριση!

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σήμερα (21.45, NS2) με την αναμέτρηση εναντίον της Χάποελ Μπερ Σεβά στη 19η παρουσία του στο Champions League.
Ο Ολυμπιακός μπαίνει σήμερα (21.45, NS2) με την αναμέτρηση εναντίον της Χάποελ Μπερ Σεβά στη 19η παρουσία του στο Champions League.

Στις 13 Αυγούστου 1997, οι ερυθρόλευκοι είχαν υποδεχτεί για τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης την Σλάβια Μοζίρ, την είχαν συντρίψει με 5-0 στο ΟΑΚΑ και με το 2-2 στη Λευκορωσία είχαν προκριθεί για πρώτη φορά στους ομίλους.

Από εκείνο το παιχνίδι μέχρι το αποψινό, ο Ολυμπιακός έχει δώσει 149 αναμετρήσεις για την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Με σημαντικές επιτυχίες, με προκρίσεις, με απογοητεύσεις της τελευταίας στιγμής, με σπουδαίες νίκες και βαριές ήττες. Απέναντι σχεδόν σε όλες τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός έχει υπάρξει ανταγωνιστικός και πλέον είναι από τα μόνιμα clubs του Champions League.

Κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά, λοιπόν, ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 150 ματς στο τουρνουά των αστεριών. Έχει έως τώρα 53 νίκες, 27 ισοπαλίες και 69 ήττες. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να κάνει ό,τι και στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση!

Να πάρει ένα σκορ πρόκρισης από σήμερα και να μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στο Ισραήλ μία εβδομάδα αργότερα, παίρνοντας την πρόκριση για τα πλέι οφ.

Ο Βίκτορ ζήτησε να μη δεχτεί γκολ η ομάδα του και να πετύχει όσα περισσότερα μπορεί. Έχει αποφασίσει για την ενδεκάδα, με Μπουχαλάκη φαβορί και Μανιάτη αουτσάιντερ στα χαφ.

Σίγουροι είναι οι Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια, Μποτία, Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σεμπά, Ντουρμάζ, Ιντέγε.

Στην αποστολή και οι Λεάλι, Χουτεσιώτης, Βούρος, Μασουακού, Ντα Κόστα, Ζντιέλαρ, Ντομίνγκες, Πάρντο. Εκτός οι Πουλίδο, Καμπιάσο, Κασάμι, Ομάρ.

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr